Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2021, 17:20

Єгипет встановить мінімальні ціни на номери в готелях для поліпшення сервісу

Влада Єгипту з 1 листопада встановить для готельєрів мінімальні ціни на номери у готелях, щоб ті могли забезпечити туристам гарантований рівень сервісу й дотримання гігієнічних норм. Про це повідомив міністр туризму країни Халед аль-Анані, передає Інтерфакс-Україна.

Єгипет встановить мінімальні ціни на номери в готелях для поліпшення сервісу
Фото: newsafricanow.com

►Підписуйтеся на «Мінфін» в Instagram :
головні новини про інвестиції та фінанси

«Після подій 2011 року в Єгипті, багато готелів стали демпінгувати, розпродавати номери за дуже і дуже низькими цінами. А це небезпечно для якості того продукту, який ми можемо запропонувати нашим гостям, а тепер і для їхнього здоров'я. Ось тому я видав постанову про встановлення мінімальної ціни за номер. Це дуже прийнятна ціна — $28 за номер у чотиризірковому готелі і $40 за номер у п'ятизірковому готелі. За „все включено“ це недорого», — сказав він.

Все заради туристів

За словами міністра, цей захід упроваджують для того, щоб у готелях було встановлено максимальний рівень сервісу, а також дотримувалися санітарно-епідеміологічні правила, що наразі важливо для всіх туристів

Читайте також: Українці на першому місці серед туристів, що відвідали Туреччину

«Думаю, що коли ви пропонуєте номер у п'ятизірковому готелі за $22, ви не можете бути впевнені в рівні гігієни, який ви можете надати. А у нас у пріоритеті гігієна і репутація Єгипту. Туристи різниці не відчують — це комерційні відносини між готелем, агентством і туроператором», — додав він.

«Ціни не виростуть»

Аль-Анані запевнив, що встановлення мінімальних цін не призведе до зростання вартості розміщення в готелях.

«Усім готельєрам потрібна виручка після кризи. Тож ціни не зростуть. Що справді підвищиться, так це якість сервісу», — наголосив він.

Коментарі - 2

+
+45
dvded .
dvded .
11 вересня 2021, 17:44
#
>>Что действительно вырастет, так это качество сервиса
Как всегда в таких ситуациях, исчезнет желание конкурировать, плохие отели останутся плохими, хорошим не будет мотивации быть лучше.
+
0
An GenShuo
An GenShuo
12 вересня 2021, 0:53
#
Зачем чтото делать если мне будут платить больше?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися