Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2021, 19:03

Найголовніше за вівторок: 2,7 мільярди від МВФ, подорожчання автогазу і чутки про продаж monobank

2 серпня Рада керуючих МВФ затвердила загальний розподіл спеціальних прав запозичення (СПЗ) на суму $650 млрд (приблизно 456 млрд СПЗ), для поповнення світових ресурсів ліквідності. Україна отримає $2,7 млрд. Про це повідомляють в МВФ.

Це найбільший розподіл СПЗ в історії МВФ. Вын повинен стати стимулом для світової економіки під час безпрецедентної кризи.

У НБУ заявили, що $2,7 млрд від МВФ Україна повинна отримати до кінця серпня. Рішення про використання коштів буде приймати Мінфін.

Банки можуть не повертати депозити вкладникам через фінмоніторинг — НБУ

Банки мають право не повертати депозит вкладнику та вимагати в них додаткові документи через проблеми, пов’язані з фінансовим моніторингом. Це випливає з відповіді НБУ на запит «Мінфіну».

Чому в Україні різко подорожчав автогаз і чого чекати далі

Ціни на автогаз в Україні злетіли з гальм. Ще на початку липня АЗС торгували цим паливом по 15,4 гривень. До кінця місяця цінники злетіли майже до 17 гривень. А на деяких заправках газ коштує ще дорожче — до 17,7 гривень за літр. І це ще не межа.

Але заправлятися газом вигідно, поки співвідношення між цінами на газ і бензин не перевищує 0,6. Інакше ніякої економії на газі вже немає. Які прайси побачимо найближчим часом, — розбирався «Мінфін».

Скільки зараз коштує monobank і хто поклав на нього око

Новину про те, що Альфа-Банк має намір купити Універсал Банк Сергія Тігіпка разом із його флагманським проєктом monobank, швидко спростував і співзасновник мобільного банку Олег Гороховський, і пресслужба Альфа-Банку.

Так чи були спроби здійснити сенсаційну угоду і скільки зараз коштує monobank?

Банк Глобус розігрує до 10 тисяч гривень за депозит. Умови акції

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися