Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2021, 20:22

Головне за вівторок: як сховатися від фінрозвідки, хто шахраює з інвестиціями та успішний політ Безоса в космос

В Україні запускають відкритий банкінг і скасовують банківську монополію на платежі. Здійснювати грошові перекази, випускати картки та електронні гроші зможуть мобільні оператори, поштові підприємства і практично будь-які юридичні особи. Ці новації містяться в законопроєкті про платіжні послуги (№ 4364), який вже відправлено на підпис президенту.

Мінекономіки очікує зростання ВВП у другому кварталі на 6%

Зростання валового внутрішнього продукту України у ІІ кварталі 2021 року становитиме близько 6% порівняно з другим кварталом 2020 року. Про це йдеться в огляді ВВП у I кварталі Міністерства економіки.

Тіньові зарплати в Україні сягають 500 мільярдів на рік — міністр економіки

Тіньовий фонд оплати праці в Україні оцінюється у майже пів трильйона гривень на рік, які можна було б використати для підвищення зарплат і соцвиплат. Про це розповів перший віцепрем'єр — міністр економіки Олексій Любченко.

Махінації з інвестиціями. Нацкомісія оновила список скам-проєктів

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку додала до списку сумнівних фінансових проєктів 6 компаній. Про це йдеться у повідомленні НКЦПФР.

Джефф Безос з командою успішно злітав у космос (відео)

Після 15 успішних випробувальних польотів без людей на борту компанія Blue Origin має намір у вівторок, 20 липня, мільярдер і його команда здійснили успішний 11-хвилинний політ у космос на висоті 106 км.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися