Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 березня 2021, 19:39

Головне за вівторок: нафтові інвестиції, податкові знижки та пільги та авто у кредит

Нафтове ралі продовжується: скільки плануємо на цьому заробити
Минулого тижня ціни на нафту встановили черговий рекорд і далі зростають. «Мінфін» продовжує диверсифікувати свій інвестиційний портфель і тепер вирішив заробити на нафтовому ралі.

На ОВДП-аукціонах 2 березня Мінфін залучив майже 11,5 мільярда
Міністерство фінансів на аукціонах сьогодні, 02 березня, залучило до бюджету 11,499 млрд грн від розміщення облігацій внутрішньої державної позики в гривні та доларах. Про це повідомляє пресслужба міністерства на офіційному сайті.

Якими будуть ставки за автокредитами у 2021 році
Новорічні свята і січневий карантин не залишили авторинку шансів вкотитися у 2021 році хоча б на «нейтралці». За даними AUTO-Consulting, в січні в Україні продали 5,7 тис. нових легкових автомобілів, що на 17,3% менше, ніж роком раніше.

Рада впровадила податкові пільги для великих інвесторів
Верховна Рада ухвалила в другому читанні і в цілому законопроєкти № 3761 і № 3762 про податкові та митні пільги інвесторам для реалізації інвестпроєктів з великими інвестиціями, відомі як законопроєкти про інвестиційних нянь.

Як отримати податкову знижку з ПДФО (відео)
У цьому випуску #proНалоги редактор порталу «Мінфін» Олена Дьоміна розповість, кому надається податкова знижка і як нею скористатися.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися