Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 листопада 2020, 9:54

Sportbank співпрацюватиме з Таскомбанком

У грудні 2020 року sportbank почне випускати карти другого банку-емітента — Таскомбанку. Про це йдеться в повідомленні фінустанови, передає delo.ua.

У грудні 2020 року sportbank почне випускати карти другого банку-емітента — Таскомбанку.
Фото: kredit.te.ua

Що в планах

«Ми спочатку закладали можливість мультибанківської архітектури. І ось, поряд з існуючим банком, ми оголошуємо про початок роботи з новим партнером. Співпраця істотно посилить позиції sportbank, з точки зору капіталізації та ліквідності. Інтеграція з новим банком-партнером — це масштабування проекту і додаткові можливості для клієнтів.

Після запуску ми зосередимося на обіцяних сервісах, послугах і в прискореному режимі будемо анонсувати все, чого чекали наші клієнти», — повідомив СЕО sportbank Денис Саприкін.

Читайте також: Засновники sportbank: про перший спеціалізований необанк

Після інтеграції sportbank, як і раніше, залишиться самостійним брендом. Команда мобільного банку сфокусується на маркетингу, операційних процесах, клієнтському сервісі і розробці програмного забезпечення.

Запуск другого банку-емітента не позначиться на тарифній політиці, процедурі оформлення та обслуговуванні карт. Також sportbank продовжить співпрацю з Оксі Банком, повідомили в пресслужбі.

Що відомо про sportbank

Sportbank стане першим мультибанком в Україні. Проєкт презентували в жовтні 2019 року. Це сучасний мобільний банк для українців, захоплених спортом і активним способом життя.

Банк працює без відділень, отримати карту можна безкоштовною кур'єрською доставкою або в точці видачі.

У мобільному додатку sportbank зібрані всі популярні платіжні послуги: кредитна карта, кредит готівкою, перекази з карти на карту, платежі, стрічка операцій, бонуси і кешбек.

Читайте також: В Україні з'явиться ще один мобільний банк. Що відомо

Можливості карти sportbank

Серед переваг карти sportbank в самому банку називають:

  • поновлюваний кредитний ліміт до 100 000 грн;
  • перший пільговий період до 120 днів;
  • кешбек 10% на оплату товарів і послуг в категорії «Спорт», який нараховується на власні і кредитні кошти і до 20% кешбека на інші популярні категорії.

Читайте також: Конкурент для monobank. Дочка Тігіпка запустила мобільний банк

Нагадаємо

Таскомбанк раніше співпрацював з першим мобільним банком в Україні monobank. Однак з 1 червня 2020 року monobank повідомив про своє рішення відмовитися від співпраці.

«У нас залишаться каси Універсал Банку, А-Банку і мережу iBox, а з Таскомбанк більше працювати не будемо. Я приношу вибачення всім клієнтам, які не отримали очікуваний рівень сервісу», — прокоментував Олег Гороховський.

Таскомбанк засновано в 1989 році, він є одним з перших комерційних банків в Україні. За розмірами чистих активів він входить до двадцятки найбільших банків України. З 2004 року Таскомбанк входить до складу фінансово-промислової групи «ТАС» бізнесмена Сергія Тігіпка.

Коментарі - 1

+
+26
ofindependence
ofindependence
3 листопада 2020, 11:15
#
Это в странне где до городов двадцатитысячников эпл так и не дошел, а другой какой смартфонец клиент ломбарда раз в два месяца
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися