Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 серпня 2020, 9:32

Острів Балі відмовився приймати іноземних туристів до кінця року

Влада Індонезії відмовилася від планів відкрити острів Балі для іноземних туристів з 11 вересня і оголосила, що в'їзд на нього буде закритий до кінця 2020 року. Про це пише Bloomberg.

Влада Індонезії відмовилася від планів відкрити острів Балі для іноземних туристів з 11 вересня і оголосила, що в'їзд на нього буде закритий до кінця 2020 року.
Фото: ukrinform.ua

«Уряд Індонезії не зможе відкрити свої двері для іноземних мандрівників до кінця 2020 року, оскільки ми залишаємося червоною зоною», — зазначив у своїй заяві губернатор острова Вайян Костер.

Губернатор Балі зазначив, що влада острова зосередить увагу на зростанні внутрішнього туризму і залучення гостей з інших частин Індонезії, щоб допомогти галузі та економіці острова відновитися.

Він нагадав, що острів був відкритий для місцевих туристів з кінця липня і щодня в його аеропорт прибуває близько 2500 чоловік, що не викликає сплеску кількості інфікованих.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Пандемія

В цілому в Індонезії з початку пандемії коронавірусі було зареєстровано, за даними Університету Джона Хопкінса, 155 412 випадків захворювання, 6759 людей померли.

На острові Балі, за інформацією уряду Індонезії, було зафіксовано 4576 підтверджених випадків захворювання і 52 смерті. У червні темпи зростання захворюваності на острові прискорилися, що пов'язують з поверненням додому робітників-мігрантів і зростанням кількості тестувань.

У квітні уряд Індонезії підрахував, що через пандемію доходи країни від туризму в цьому році можуть знизитися більш ніж на $10 млрд.

Bloomberg відзначає, що ці втрати можуть виявитися ще більшими, тому що в своїй оцінці уряд Індонезії вважає, що відновлення галузі почнеться в другій половині 2020 року.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 3

+
0
bonv
bonv
25 серпня 2020, 11:04
#
Какая боль, какая боль:))) (с)
+
+45
bonv
bonv
25 серпня 2020, 11:18
#
Російського туриста запитують:
— Чому ви не вертаєтесь додому?
— Тут тепло, море… і переворот уже закінчився. А в Росії бруд, холод… і переворот ще й не починався.
+
+30
bonv
bonv
25 серпня 2020, 11:19
#
Моськовська православна церква закликає росіян не їздити закордон.
Адже ви можете доїхати до краю Землі й упасти.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися