Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2020, 9:08

Авіасполучення відновлено: з якою карткою літати, щоб зберігати дистанцію

З 15 червня відновлено міжнародне авіасполучення. А це означає, що наші співгромадяни знову можуть планувати відпочинок за кордоном та ділові поїздки.

Фото: Володимир Врублевський

Уникнути неприємних сюрпризів в аеропорту та під час подорожі допоможуть картки преміум-класу Iron Bank та monobank platinum.

Елітні карти для подорожей

За даними опитування, 13% читачів «Мінфіну» відразу ж після зняття карантинних обмежень планують відправитися у подорож. А тому багато хто вже зараз придивляється не тільки до майбутніх маршрутів, але і обмірковує організаційні моменти. Наприклад, в якому готелі зупинитися, де недорого попоїсти тощо.

Прорахувати все наперед складно. Тому, щоб не покладатися на випадок, краще прихопити з собою в дорогу елітну карту monobank. Вона відкриє ті двері, де іншим вхід заборонено, і допоможе отримати максимум задоволення від поїздки.

monobank пропонує клієнтам відразу дві престижні картки: Iron Bank та monobank platinum. Отримати їх можна у додатку в три кроки: головний екран, свайп вниз, замовлення. Кожна гарна по-своєму, має унікальний набір привілеїв для мандрівників і гарантує збереження грошей під час поїздки.

monobank platinum не має номера, нанесеного на пластик. Реквізити карти надійно заховані від шахраїв у додатку. Але якщо знадобиться заплатити за товар або послуги в інтернеті, там легко подивитися всі дані. При цьому можна користуватися відразу двома картами: віртуальною і пластиковою — на основі Mastercard World Elite або Visa Infinite.

Зараз нові клієнти можуть отримати фізичну карту Iron Bank не тільки в платіжній системі Mastercard World Elite, але і Visa Infinite (поки що доступна лише у бета-версії), яка відкриє багато нових можливостей. Для існуючих клієнтів є можливість дозамовити другу металеву карту Visa Infinite за 4000 грн. Обидві картки персоналізовані та своїм дизайном підкреслюють статус її власника.

До того ж, до своєї преміум картки клієнт завжди може отримати другу фізичну карту, випущену в іншій міжнародній платіжній системі, що дозволить отримати максимум переваг.

Фішки карток преміум-класу

Картки преміум-класу — незамінна річ для людей, які часто подорожують. Власники карт Iron Bank та monobank platinum отримують ряд переваг.

Роблячи повсякденні витрати з карт, ви додаєте в скарбничку 15-20 миль за кожну тисячу гривень у чеку. Кожна нова зароблена миля наближає до нової подорожі. Назбиравши бажані милі, можна сміливо розплачуватися ними за квитки на літак у будь-якій авіакомпанії. Більше миль — більше безкоштовних подорожей.

Часті перельоти дуже стомлюють, особливо, якщо доводиться довго чекати стикувального рейсу. Але monobank допоможе скоротати час очікування. Програма Lounge Key відкриє двері будь-яких бізнес-залів в аеропортах у всьому світі. Що важливо, з преміум-картами monobank відвідування бізнес-залів і використання інших ексклюзивних сервісів аеропортів нічим не лімітовано і не прив'язане до обігу і кількості операцій за картою.

Карта буде дуже доречною, якщо ви цінуєте комфорт. У лаунж-зоні гість може поїсти, випити горнятко кави, відпочити після перельоту в м'якому кріслі і зайнятися нетворкінгом. Додаткові послуги можуть бути як платними, так і безкоштовними. Це залежить від конкретної vip-зали.

З картою преміум-класу ви отримаєте доступ до більш ніж 820 лож у 450 містах у всьому світі. В Україні це зали аеропортів у Борисполі, Києві, Харкові та Львові.

Напевно, кожен стикався з ситуацією, коли за кілька годин до вильоту з'являється безліч невідкладних справ. Потрібно зібрати дитину або вирішити робочі питання, а потім ще й мужньо вистояти у заторі. Вишенькою на торті виявляється величезна черга в аеропорту.

З віп-картами стояти в черзі на реєстрацію точно не доведеться. Fast Line в зонах вильоту і прильоту дозволить пройти митний і паспортний контроль без черг. І навіть безкоштовно упаковувати багаж в аеропорту Борисполя.

Крім того, преміум-картки дозволять отримувати масу знижок для подорожей. Наприклад, ви гарантовано отримаєте знижки на готелі Visa Luxury Hotels Collection.

Нерідко бувають ситуації, коли без готівки не обійтися. Елітні карти дозволяють знімати гроші за кордоном без комісії: за картою Iron Bank — до 10 тис. грн, за картою monobank platinum — до 5 тис. грн. Якщо бажаєте зняти більше — комісія складе 2% від суми.

Головне, ви ніколи не відчуєте, що опинилися наодинці зі своїми проблемами. Можна розраховувати, що будь-які складні і нестандартні питання, які виникнуть в дорозі, за вас вирішить професійна команда підтримки monobank разом з консьєрж-службою Mastercard і Visa.

Команди готові безкоштовно консультувати вас дистанційно та надавати допомогу у вирішенні будь-яких проблем.

Mercedes S-class за ціною Volkswagen

За преміум-картами передбачено пільговий період користування. Якщо бажаєте зняти гроші в банкоматі, комісія складе 0,5% від суми.

Ставка за кредитами — 3,1%. Причому, випустити карти і розраховуватися за обслуговування можна за рахунок кредитних коштів.

При цьому, monobank дає можливість своїм клієнтам заощадити ще й на цьому. Наприклад, випуск і обслуговування картки Iron Bank буде безкоштовним, якщо ви є власником Iron-депозитів від monobank. Якщо ж ні, достатньо розмістити вклад на 3 або 12 місяців на суму не менше 400 тис. грн або 20 тис. дол/євро.

«Ми взяли два найвищих ранги від платіжних систем Visa Infinite і MasterCard World Elite і написали на них Platinum. Розумієте? Ми взяли Mercedes S-class, назвали його Volkswagen і продаємо за ціною найдешевшого Volkswagen», — пояснює співзасновник monobank Олег Гороховський.

За його словами, інші банки теж пропонують подібні умови, але платинова карта з подібним набором привілеїв у них коштує набагато дорожче.

Світ не може і не буде нескінченно перебувати в режимі локдауну. Поступово країни, в тому числі і Україна, відновлюють міжнародне авіасполучення. Бізнесмени, захоплені мандрівники, відпускники і відрядні — ми все скоро знову відчуємо знайоме хвилювання, замовляючи таксі до аеропорту. Різниця буде лише в тому, що власники преміум карт monobank зможуть навіть рутинну поїздку перетворити в захоплюючу подорож, завдяки особливим привілеям, знижкам і надійному платіжного сервісу.

Коментарі - 6

+
+34
Італій .
Італій .
15 липня 2020, 11:27
#
Кто как и я купился на заголовок - поставьте плюсик.

+
0
Alex447
Alex447
15 липня 2020, 12:45
#
В чем прикол «элитных карт» если оплаты происходят с мобильного устройства (телефон, часы)? Это больше похоже на понты 2000-х.
Также и хайп Моно поддерживают люди которые не читают фин.условий договора.
+
+11
YurOk123
YurOk123
16 липня 2020, 10:01
#
Рожденный ползать летать не может!)))
А если серьёзно - в этих картах множество привилегий для тех кто летает хотя-бы 3-4 раза в год, она окупает сама себя!
Мне, как иногороднему, до Борисполя добираться 3 часа (+ 2 часа до вылета) очень греет душу то, что можно неплохо перекусить (+дринк) перед вылетом в business lounge.
+
0
Alex447
Alex447
16 липня 2020, 12:10
#
Комиссии за все. разве нет?
У Аваль также можно оформить премиальные карты с лаунджами и фаст-лайнами.
Только за снятие, пополнение, перевод платить не нужно.
+
+15
Італій .
Італій .
17 липня 2020, 9:28
#
Какие комиссии? У Монобанка комиссия разве что за снятие наличных. Но это врядли актуально для пользователя V.I.P.-карты.

Только за снятие, пополнение, перевод платить не нужно.

У Монобанка за пополнение и перевод никаких комиссий отродясь не было. Если же ты про кредитные средства, то и у Аваля снятие кредитных денег в банкомате 3%, перевод скорей всего с такой же комиссией. Так у Аваля 3% распространяется и на собственные деньги, а перевод собственных денег — 1%.
+
+11
Bitcoin
Bitcoin
17 липня 2020, 12:58
#
Аваль очень жадный банк, который даже не даёт возможность онлайн сделать депозит на зарплатой карте. Более того, берет 36 грн комиссии за обслуживание зарплатой карты. Офигеть.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися