Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 грудня 2019, 18:00

Головне за тиждень: загрози для бюджету та чергові кроки в законодавстві про землю й пенсії

Перша заступниця голови НБУ розповіла в інтерв'ю «Мінфіну» про вимоги МВФ, «антиколомойський» закон та гарантії за вкладами в Ощадбанку 

Курс ударив по бюджету

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук доручив міністру фінансів Оксані Маркаровій не проводити низку видатків до кінця року у зв'язку з ризиком невиконання держбюджету.

Нацбанк викупив з ринку більше мільярда доларів за тиждень

26 грудня Нацбанк викупив з міжбанківського валютного ринку $700 мільйонів. І ще $500 — 28 грудня.

ПДФО, ЄСВ та військовий збір об'єднають в один податок (інтерв'ю)

У наступному році депутати мають намір розпочати підготовку до податкової реформи. В першу чергу вирішили взятися за реформування оподаткування доходів громадян. Про це в інтерв'ю «Мінфіну» розповів голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Прогноз на 2020 рік: долар, інфляція, ВВП (відео)

У цьому відео фінансовий експерт «Мінфіну» ділиться своїм економічним прогнозом на 2020 рік за двома сценаріями — оптимістичним і песимістичним.

Суми в платіжках за тепло повинні знизитися до 30% — Гончарук

Кабмін доручив скорегувати «платіжки» за теплову енергію згідно з ринковою ціною на газ. Як повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, вже за грудень суми в платіжках мають знижені на 30% — в середньому на 300-400 грн.

Газпром заплатив Нафтогазу $2,9 мільярда боргу

Російський Газпром заплатив Нафтогазу $2,9 млрд, які присудив Стокгольмський арбітраж щодо спору про контракт на транзит.

У Раді зареєстрували законопроект про накопичувальну пенсію. Що він пропонує

У ВР зареєстрували законопроект про введення другого рівня пенсійного забезпечення №2683. Про це повідомив член НКЦПФР Олександр Панченко.

Законопроект про ринок землі затвердили до другого читання. 5 ключових положень

Комітет ВР з питань аграрної та земельної політики на засіданні 28 грудня затвердив законопроект про обіг сільгоспземель до другого читання.

Час високих заробітків для банківських вкладників підійшов до кінця. За останні два тижні 11 з 28 великих банків «зрізали» дохідність депозитів у гривні. Максимальна ставка впала з 18,5% до 18%.

Коментарі - 3

+
0
Владимир Бойко
Владимир Бойко
28 грудня 2019, 18:23
#
В следующем году депутаты намерены начать подготовку налоговой реформы. В первую очередь решили взяться за реформирование налогообложения доходов граждан. - пора выезжать отсюда пока границу ещё не надумали закрывать ...
+
+27
Flower Power
Flower Power
28 грудня 2019, 18:31
#
Выезжайте.
+
0
Владимир Бойко
Владимир Бойко
28 грудня 2019, 20:01
#
Для тех кто в танке - это был сарказм
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися