Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2019, 11:11

Іван Світек йде з групи Альфа-Банку

Іван Світек йде з посади генерального менеджера Альфа-Банку та голови правління Укрсоцбанку. Про це йдеться в повідомленні банку.

Іван Світек йде з посади генерального менеджера Альфа-Банку та голови правління Укрсоцбанку.
Фото: futuremagazine.io

«Іван Світек прийняв рішення покинути об'єднаний Альфа-Банк Україна та «Укрсоцбанк» в жовтні 2019 року по завершенню унікального проекту консолідації і трансформації банківських активів групи ABH Holdings в Україні та юридичного злиття двох великих українських структур», — йдеться в повідомленні.

Довідка

Іван Світек, керівник вищого рівня з великим досвідом роботи у фінансовому секторі в країнах Європейського Союзу, Східної Європи та Латинської Америки, очолив команду Альфа-Банку Україна в лютому 2017 року. У лютому 2018 року був призначений головою правління Укрсоцбанку.

Під керівництвом Світека Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк пройшли унікальну для українського ринку трансформацію, результатом якої стала прибуткова діяльність Альфа-Банку Україна, істотне скорочення NPL-портфеля і портфеля непрофільних активів, посилення позицій об'єднаного банку в роздрібному бізнесі і в роботі з малим та середнім бізнесом.

З 2017 року Альфа-Банк Україна розпочав впровадження інноваційної корпоративної культури та активну співпрацю з представниками fintech-інфраструктури.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися