Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2019, 10:28

Чому медичні страховки дорожчають двічі на рік — експерт

За два останні роки вартість добровільного медичного страхування зросла на 30-40%. Про це в інтерв'ю «Мінфіну» розповіла виконавчий директор СК «Провідна» Леся Щербакова.

За її словами, вартість програм медичного страхування підвищується двічі на рік. Тарифи страхової компанії базуються на вартості послуг в клініках-партнерах. Як тільки вони підвищують ціни, страховики змушені також переглядати тарифи для  клієнтів.

«Вартість страхування для одного співробітника назвати складно, тому що пакети розробляються індивідуально з урахуванням побажань за рівнями клінік, лімітами зі стоматології, наявністю додаткових опцій — вітаміни, вакцини, вагітність, пологи тощо. Базовий пакет коштує орієнтовно 5-6 тис. грн, пакет середнього рівня — 7-9 тис. грн, еліт — 10-13 тис. грн. Але вартість може варіюватися в залежності від наповнення і кількості застрахованих за програмою», — пояснює Щербакова.

За її словами, зацікавленність фізосіб в медичному страхуванні також зростає. Тому в 2018 році Провідна створила для них лінійку продуктів вартістю від 1000 грн до 20 000 грн. Це 5 програм, які відрізняються лімітами покриття і рівнем клінік для обслуговування.

Коментарі - 1

+
0
vladymyrkiev
vladymyrkiev
11 травня 2019, 11:34
#
На правах рекламы забыли дописать.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися