Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 19:32

ФГВФО виставив на продаж восьмий пул кредитів юридичних осіб

25 вересня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу восьмого пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків.

25 вересня у системі ProZorro.
Фото: flickr.com

Лот F120GL31231. Стартова ціна 293 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулів, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних.

До складу пулу увійшли права вимоги за 18 кредитами, що перебувають на балансі 5 банків — ПТБ, Укрбізнесбанк, ВіЕйБі Банк, Імексбанк і Банк Михайлівський. Два кредити становлять 15% пулу.

Загальна заборгованість за договорами на початок липня цього року склала 1 466 млн грн. Середній термін прострочки виконання зобов’язань за кредитами – 5 років.

У заставі банків – товари в обороті, нерухомість, транспорт, фінансова порука. Зокрема серед забезпечення – 45 земельних ділянок в Іванківському районі Київської обл., 42 земельні ділянки в Макарівському районі Київської обл. та нежитлові будівлі у Києві.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальний продаж – від 2 до 18 разів.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися