Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2018, 14:33

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний знову перший

Фінансово-банківська спільнота визнала голову правління Ощадбанку Андрія Пишного Банкіром року в рамках першого масштабного проекту FinAwards 2018. Визначення та нагородження кращих банкірів та банків відбулось під час Fintech Forum 2018, що проходив 19 квітня в інноваційному парку Unit City. Як зазначили організатори проекту, переможець постійно тримає руку на пульсі бізнесу, задає темп розвитку сектора, активно впливає на вектор його розвитку в нашій країні.

FinAwards 2018 – дослідження аналітиків Finance.ua, порталу «Минфин» та пулу експертів фінансового ринку, серед яких виконавчий директор Незалежної банківської асоціації України Олена Коробкова, представники Ernst&Young, GFK Ukraine, MasterCard, StarLightMedia, YouControl та інших компаній. У визначенні «Банкіра року», крім журі, брали участь відвідувачі FinTech Forum 2018 шляхом таємного голосування.

«Ця нагорода – перемога найбільшого банківського колективу України. Чотири роки наполегливої роботи з реформування банку приносять свої плоди і схвалення клієнтів та знавців фінансового ринку. Своєю роботою наша команда хоче показати: якщо такий архаїчний банк як Ощад може змінюватися на краще і вийти в лідери, то в нашій країні можливо все», — прокоментував свою перемогу голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Ощадбанк також переміг у номінаціях «Найбільш технологічний банк» та «Найкраща рекламна кампанія» за рекламу та PR загальнонаціональної програми підтримки підприємців «Будуй своє».

Ощадбанк є драйвером розвитку безготівкових розрахунків в країні. Завдяки cashless-рішенням банку та його партнерів Mastercard та Visa технологія безконтактної оплати працює в широкій торгово-сервісній мережі, у транспорті, сферах дозвілля та освіти. В 2017 році банк представив ринку три інноваційних платіжних інструменти: платіжне NFC-кільце, мобільні платіжні додатки «ОщадPAY» та Android Pay.

Нагадаємо, що нещодавно голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації «Банкір року» рейтингу «Фінансовий Оскар 2017» від ділового тижневика «Бізнес».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися