Курс валют в ОТП Банке
Компанія «Везем авто» «ролідас авто» шахраї
Не возможно в Италии узнать ничего ни каким образом
Открытие депозита на горячей линии и в отделении разные.
Позвонил на горячую линию. Мне дали информацию.
Я поехал в отделение по адресу бульвар Шевченко 18.
Но они решили не принимать клиентов, а заняться ремонтом.
Проехав 15 км к этому отделению, пришлось ехать в другое отделение ещё за 7 км.
Потратив 2 часа на очереди и тревоги, оказалось, что в отделении ОТР банках условия хуже и неприемлемыми для клиентов.
Совсем не те, что обещали на горячей линии.
Потратив 4 часа Моего Драгоценного времени и 6 литров бензина я депозит в ОТР банке НЕ открыл, так как меня принуждали дополнительно открыть вклад в гривне, который мне НЕ нужен!
Валютний контроль банку
Сожалею что связался
Самый жадный банк
2. Как-то прижало воспользоваться их кредитом. Через неделю погасил сумму полностью, а через месяц пришло сообщение, что там что-то накапало и я им снова должен!
3. Один банкомат на весь город (в отделении), да и тот частенько не работает. Вчера заехал, хотел снять деньги — не работает! Заехал на следующий день, банкомат отработал штатно, даже СМС-ку прислал о снятии, но вот одна загвоздка — денег не выдал))) Оператор горячей линии успокоила, мол деньги вернуться. Прождал целый час открытия отделения, чтобы получить деньги через кассу, но опять облом, денежки оказались заблокированными и когда они разблокируются — не известно.
Никому не посоветую этот банк! Разве что врагам своим!
Самый ужасный банк
ОТП Банк це банк аферистів
Якщо ви маєте кредит з % ставкою 33, то завтра можете мати 70%, і банк каже це ми так вирішили.
На питання що змінилось в обслуговуванні мого рахунку, кажуть нічього, просто плати 300 грн
Банк шахрай
Банк Шахрай
Будьте обережні ОТП аферюги під виглядом цільового «швидка автівка» скривається споживчий кредит
Дно
Як доказ додаю переписку, яка демонструє «зацікавленість» банку у вирішенні моєї проблеми (Преміум-менеджер у телеграмм):
OTP Bank, [11/25/2022 4:53 PM]
Доброго вечора. Мене звати Іван.
Що вас цікавить?
Artem S., [11/25/2022 4:55 PM]
доброго дня. я хочу купити товар онлайн, на сайті https://shop.app/ вводжу свої реквізити, все перевірив, але мені видає There was an error adding this card. Ліміти встановив, чи потрібно ще щось зробити? мені приходить наступне смс:
Artem S., [11/25/2022 4:55 PM]
Vidmova:Tehnichno nemogluvo provestu operatsiu
25/11 16:43
Otrymannya kodu dlya C2C perekazu.
Kartka *7522.
Suma: 0 USD.
Misce: SHOP PAY.
OTP Bank, [11/25/2022 4:56 PM]
Відповідно смс проведення операції через даний ресурс з карти ОТП Банку є недоступною за технічними причинами.
Artem S., [11/25/2022 5:00 PM]
це ніяк не виправити?
OTP Bank, [11/25/2022 5:02 PM]
Ні, технічні умови проведення операцій діють для всіх клієнтів однаково.
Artem S., [11/25/2022 5:02 PM]
ну не знаю, от в monobank’у якісь особливі умови виходить…
Artem S., [11/25/2022 5:02 PM]
бо в них чогось проблем з цим сайтом не виникає
OTP Bank, [11/25/2022 5:04 PM]
Наведена інформація стосується ОТП Банку, а не Монобанку.
Artem S., [11/25/2022 5:04 PM]
круто, піду залишу відгук, дуже зручний банк, дякую!
OTP Bank, [11/25/2022 5:04 PM]
Маєте ще якісь питання на поточний момент?
Artem S., [11/25/2022 5:05 PM]
ні
OTP Bank, [11/25/2022 5:05 PM]
Були раді вам допомогти. Бережіть себе! 💙💛
Обман та шахрайство
Я лишився без машини, а кредит мушу платити.
Банк тепер заявляє що ніякого відношення до цього не має і що видав *споживчий кредит* та вимагає гроші. Погоджувався на цільовий кредит, а мені всунули споживчий
Шахрайство
Брав цільовий кредит для покупки автомобіля.Фірма по пригону мене киданула і я залишився без автівки. А кредит якимось чудом перетворився на, споживчий кредит,
Банк займається шахрайство і наживається на людях спільно із компанією, Везем Шиппінг, готівки на руки ніхто не видавав всі кошти одразу перераховувались на компанію. Залишився з кредитом та без авто.
Роздавали кредити на ліво- право без застави та доходів, а тепер банк включив задню і вимагає виплати по кредиту.
Банк ШАХРАЙ, Швидка автівка
Швидка автівка
Ужасное обслуживание
Співпраця з шахраями
Відповідно висновок такий — що кредит виданий для відмивання коштів, тобто ОТП може бути, або є співучасником шахрайських дій разом з ВЗМ.
Шановні співробітники ОТП, ви тут є, ви моніторите ситуацію, явно ваші юристи все підлаштовують аби банк вийшов чистим, але дуже багато слідів залишили. Тому треба визнавати свої помилки, та йти на зустріч постраждалим. І це буде краще, ніж і далі приховувати поразку.
Обман
перевіряється
hanigan77
13 листопада 2022, 9:44
Відділення за адресою: Кривий Ріг, пр. Гагаріна 25А.
04.02.2022 оформили кредит на покупку авто по програмі ОТП банка Швидка Автівка у компанії Везем авто/Ролідас Станом на 12.11.2022 авто не доставили. Залишились без авто, і з кредитом. При цьому компанія яка повинна доставити авто (Везем Шипінг, Ролідас) є поручителем у нашому кредитному договорі, та є сертефікованим партнером ОТП банку. Тисячі людей в Україні по цій схемі банк та компанія Везем авто оставил без авто, і з кредитом. Люди платитимуть за повітря…