Ідея час якої настав
Додам що в AppStore є прям окремий клас застосунків для планшета тож ніхто не встановить цей застосунок на айфон помилково прийнявши його за застосунок Монобанку. В плеймаркеті здається теж можна вивести застосунок для планшета як непризначений для встановлення на звичайний смартфон.
Частково те що я хочу вже імплементоване у вигляді персональної сторінки на Монобазарі. Але хочеться більших зручностей.
Зараз переглядати Мономаркет та Монобазарі можна лише на смартфоні. Або на планшеті якщо на нього встановлений застосунок Монобанку. Але Монобанк з самого початку не дозволяє мати два активних зостасунки: активним може бути лише один і активація застосунку на планшеті виводить з гри застосунок на смартфоні. А застосунок на смартфоні все ж більш потрібний, принаймні мені.
Тож що я пропоную. Зробити версію застосунку для планшету. В мене навіть і пропозиція по назві є 😁: М&М тобто Мономаркет та Монобазар. Тож я не пропоную якусь лайт-версію Монобанку що йшло б на конфлікт з ідеєю банку «один клієнт — один застосунок». Це мав би бути саме «переглядач» для Мономаркету та Монобазарі з функцією покупки яку треба підтверджувати через застосунок в смартфоні так як це робиться для будь яких інших маркетплейсів що мають функцію збереження платіжної картки.
Для чого взагалі це треба? Ну бо переглядати товари навіть на 8″ зручніше ніж на 6″, а якщо це сучасний андроїд планшет то там всі 11−13″ екрану.
Передала ваше побажання команді, ми обов’язково його розглянемо, і якщо рішення буде позитивним — втілимо у майбутньому