Хочу висловити величезну, щиру подяку операторам MONOBANK в особі ; Романа,Максима,Анічки,Анжели і особливо Марійці!!!
Раді, що залишили приємні враження✨
Слова вдячності
Подяка Денису
Протягом майже тижня я намагалася вирішити свою проблему через службу підтримки, проте звернення перенаправлялися, а питання так і залишалося відкритим. Ситуація зрушила з мертвої точки лише тоді, коли до діалогу приєднався Денис (# 12982).
Він миттєво розібрався в усіх деталях і за кілька хвилин розв’язав проблему, з якою інші не могли впоратися цілий тиждень. Щиро дякую Денису за професіоналізм, оперативність та клієнтоорієнтованість! Побільше б таких висококласних фахівців у команді Monobank!
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Максим 12099 чоткий пацик, в мене так хлопця звати
Повернули 212 $ після відхилення Facebook — дякую monobank! ⭐⭐⭐⭐⭐
Сталася неприємна ситуація: з моєї картки було безпідставно списано 212 $ через Facebook. Чесно кажучи, після того як вирішення питання затягнулося більше ніж на місяць, я вже майже змирився з думкою, що цих коштів не поверну.
Проте команда monobank не залишила ситуацію без уваги. Спочатку вони допомогли оскаржити списання через Facebook. Хоча Facebook відхилив звернення, на цьому все не закінчилося — банк ініціював диспут через Mastercard.
У результаті рішення було прийнято на мою користь, а кошти повністю повернулися на картку.
Величезна подяка команді monobank за професіоналізм, наполегливість і якісну підтримку клієнтів. Саме в таких ситуаціях розумієш, наскільки важливо мати банк, який дійсно відстоює інтереси своїх клієнтів.
Для мене monobank вкотре підтвердив, що це найкращий банк в Україні. 💪🏼😊
Це надихає нас працювати ще краще
Щира подяка співробітникам monobank Артему та Євгенії (м. Київ, вул. Оленівська, 23)
Хочу висловити щиру подяку співробітникам monobank — Артему та Євгенії — за їхню допомогу, уважне ставлення, професіоналізм і людяність.
Саме завдяки їхній підтримці моє питання було оперативно вирішене, а я вчасно отримала всю необхідну інформацію. Мені було дуже приємно спілкуватися з такими відповідальними, компетентними та небайдужими людьми.
Прошу керівництво monobank відзначити роботу Артема та Євгенії й, якщо це можливо, заохотити їх премією або подякою. Саме такі співробітники створюють довіру клієнтів і формують чудову репутацію банку.
Юридична адреса monobank:
04080, м. Київ, Україна, вул. Оленівська, 23.
Щиро дякую Артему та Євгенії за їхню працю! Бажаю їм міцного здоров’я, професійних успіхів та всього найкращого.
З повагою,
Вікторія Шоріна
22.07.2026
Це надихає нас працювати ще краще!
Богато років співпраці і таке розчарування
Маю в банку зарплатний рахунок. Також був. Встановлений кредитний ліміт на карту 18000 грн, це гроші якими я користуюся і це дуже зручно. До цього часу я думала що це взаємовигідна співпраця, але є одне прикре але! Просто до смішного, сьогодні банк знімає в односторонньому порядку з карти 173 грн і на цю суму зменшує кредитний ліміти! Приходить повідомлення що кредитний ліміт зменшився! Як на це реагувати окрім обурення навіть не знаю! І тут не про суму, а про відношення до клієнтів!!! Тепер в будь-який день і час вони можуть списати будь яку суму яку їм заманеться і все! Як планувати фінанси з такими умовами?! Всі свої зобов’язання перед банком я виконую! Я розумію що вони можуть це робити згідно умов договору але можна ж хочаб попереджати клієнтів!!! Тепер у мене довіри до банку 0!!! Служба підтримки відписує стандартні скрипти і не чують мене! Для збільшення кредитного ліміту потрібно…бла бла бла!!! Але ж я не прошу його збільшити, а прошу поваги до себе і повідомляти про будь-які зміни і наміри завчасно!!! Тим паче чим банк в якому я отримую зарплатню ризикує?! Тому хочу застерегти що з будь ким банк може так вчинити, а вирішувати вам чи готові ви до сюрпризів?!
Я свою історію любові з цим Банком буду закінчувати, як це не прикро!!!
Рішення щодо встановлення кредитного ліміту ухвалюється автоматично з урахуванням багатьох параметрів.
Активне користування карткою може вплинути на перегляд з часом. Частіші покупки, перекази та погашення кредитів підвищують шанси на позитивне рішення в майбутньому.
Чудова і швидка підтримка
Якісно та досконало допоміг вирішити питання. Зберіг мені нерви
Раді, що залишили приємні враження ❤️
Шарашкина контора
Поділіться, будь ласка, де ми вас розчарували?
Вам є куди рости!
Дійсно на рішення щодо лімітів впливає багато різних параметрів.
Ми ще раз усе перевірили, але рішення банку не змінилось.
Розуміємо, що це не та відповідь, яку хотілося б отримати зараз.
Проте якщо в майбутньому будуть зміни, повідомимо про це в застосунку.
Вдячність представнику банку Владиславу табельний номер 0643
Найкращий банк світу
7 років довіри — і зіпсована репутація через одну «Банку»
Нещодавно, як член правління ОСББ, я відкрила «Банку» для збору коштів на ремонт дитячого майданчика в нашому ЖК. Уже наступного дня її заблокували, а банк запросив підтверджувальні документи. Я оперативно надала скріншоти з чату мешканців, а також чеки на закупівлю покриття для дитячого майданчика. Усі документи були успішно перевірені, про що банк сам повідомив.
Однак після цього відновити збір виявилося неможливо: стара «Банка» так і залишилася заблокованою, а створити нову система не дозволила. У результаті збір довелося фактично припинити.
Найгірше те, що банк без будь-яких зрозумілих пояснень зіпсував мою репутацію. В очах мешканців ЖК складається враження, ніби збір був шахрайським, хоча банк перевірив усі документи й не мав до них жодних зауважень. Підтримка лише посилається на «внутрішній регламент», не пропонуючи жодного рішення.
У підсумку я отримала зіпсовану репутацію, втрачений час і незавершений збір коштів на ремонт дитячого майданчика. Для банку, який позиціонує себе як сучасний і клієнтоорієнтований, такий підхід виглядає дуже дивно.
P. S. Після цієї ситуації звернула увагу на велику кількість позитивних відгуків, які при цьому позначені як незараховані. Через це складається враження, що реальна картина якості обслуговування може відрізнятися від загального рейтингу. Після мого досвіду така ситуація вже не викликає подиву.
Система ухвалює рішення на основі аналізу.
Як альтернативу, ви можете накопичувати кошти безпосередньо на картці — це також без комісій.
Лучшее обслуживан е
Це нас дуже мотивує 😻
Підхід супер професійний
Обслуговування як завжди на висоті, всі проблеми вирішуються миттєво
Раді, що змогли допомогти 🫶
Консультация от тех поддержки
Мне с полтора суток недосыпа все равно было понятно, хоть и не с первого раза
Осталось приятное впечатление
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом🫶🏻
Нарахування за перевищення кредитного ліміту без згоди клієнта — понад 38 000 грн
1 893 грн (жовтень 2025),
2 395 грн (листопад),
5 354 грн (грудень),
6 336 грн (січень 2026),
7 043 грн (лютий),
7 006 грн (березень),
8 456 грн (квітень).
Сумарно — понад 38 000 грн за сім місяців.
Цей тариф банк запровадив у 2025 році в односторонньому порядку, вже після укладення мого договору. До жовтня 2025 подібних нарахувань за моїм рахунком не було. Згоди на зміну умов договору я не надавав, підтвердження в застосунку не натискав, карткою в цей період не користувався — жодної видаткової операції.
Я направив у банк письмове звернення з проханням надати докази моєї згоди на запровадження цього тарифу. У відповідь банк послався на Умови і Правила (розділ 2, п. 5.4), але доказів згоди не надав, хоча я запитував саме про них. Нагадаю, що ч. 3 ст. 1056−1 Цивільного кодексу України прямо визнає нікчемною умову про право банку змінювати розмір процентів в односторонньому порядку, а Велика Палата Верховного Суду ще у 2019 році (справа № 342/180/17) вказала, що умови та правила, не підписані клієнтом, не є складовою кредитного договору.
Окремо про якість комунікації: після мого звернення зі мною зв’язався співробітник служби підтримки, який представився Антоном. На моє пряме запитання, на якій підставі банк в односторонньому порядку змінив умови договору, відповіді по суті надано не було — співробітник кілька разів відповідав зустрічним запитанням «а чому ви не платили вчасно?».
Питання правомірності нарахувань і питання прострочення — це різні питання, і друге не скасовує першого.
Підкреслю: тіло кредиту та відсотки за базовою ставкою, чинною на момент укладення договору, я не оспорюю і готовий врегулювати заборгованість. Питання виключно в нарахуваннях за тарифом, на який я не погоджувався.
Прошу банк повернути зазначені нарахування та здійснити перерахунок заборгованості.
За вашим питанням вже готуємо детальну відповідь на вашу підв'язану електронну пошту, у найближчий робочий день зв'яжемось з вами
Додатково перевіримо комунікацію з підтримкою та обов'язково розберемось у ситуації, зворотній зв'язок надамо впродовж 3 днів 🙏
Відсутній порядок дій у випадку боржників, які в полоні
Вже майже 2 роки як у полоні. Рік тому я активно займалась питання його карток у банках, повідомляла, про стан і блокувала самі картки. Передала і працівникам Моно всі необхідні документи. Позавчора прийшло повідомлення, що справу передали у їй департамент по заборгованості. Справу туди передали місяць тому орієнтовно. Тільки сьогодні працівник того відділення зробив помітку про полон. На моє запитання, які подальші дії — відповіді немає. Минулого року ледь добилися, щоб перестали нараховувати відсотки, хоча він військовий з 2022. Відсотки не перерахували, лише надали кредитні канікули
Хотіла закрити той кредит навіть з тими всіма незаконними відстоками, але ніхто не дасть жодного підтвердження, що кредит закрито, бо не мають права
Ситуацію було врегульовано, усі деталі врахували. Просимо вибачення за такий досвід, будемо працювати, щоб такого більше не повторилось
Супер-сервіс!
Одна з небагатьох клієнтських підтримок до якої ніколи не залишається запитань. Завжди вічливі, терплячі і кваліфіковані консультанти.
@monobank.ua