Курс валют в Идея Банке
13.03.22 баланс+903.73грн
14.03.22 баланс+903.73грн
15.03.22 баланс+903.73грн, а вже
16.03.22 баланс -513.52грн
Звернувшись у відділеня банку мені повідомили, що при розрахунку на картці невистачало повної суми тому і виник овердрафт у розмірі -513.52грн. Показавши скріншоти після купівлі з балансом +903.73 доступної мені суми працівники незмогли надати мені чіткої відповіді на наступні питания?
1. Чому моя покупка здорожчала на 6 день після її здійснення на суму 1417.25грн
(В системі ОBank суму зписання 29848,73 було зміненно через 6 днів на 31265,98грн дата покупки лишилась незмінною)
2. По якому курсі валют був здійснений розрахунок, який він і де він зазначений, де переглянути курс по якому буде здійснена наступна купівля.
(Зазначено вами що по курсу на час здійснення купівлі)
16.03.22 Мною було написано заяву у відділені банку на яку обіцяли надати відповідь на протязі трьох днів.
21.03.22 відповіді так і ненадійшло.
Безрезультатные вічливе обслуговування.
P.s В чому складнощі надати курс валют на момент розрахунку карткою, і чому трапилась така ситуація в -1417,25грн
Банк нарушает условия договора!
Не возвращают деньги по депозиту, не хотят досрочно закрыть депозит (в договоре указана возможность досрочного закрытия депозита). Озвучивают свои действия внутренним предписанием главы правления банка и военным положением, что вкрай противоречит действующему законодательству и указаниям НБУ. В Приват и Ощад досрочное закрытие депозита возможно и работает (в случае упоминания о данном действии в договоре).
Такое впечатление, что банк готовится к банкротству и выводит свои активы и деньги вкладчиков, перед данной процедурой.
Внимание! Перестали возвращать депозиты! С 13.03.22 г.
Хамство і непрофесіоналізм працівників
Банк ограничил мои деньги
На мои увещевания, что если действия банка не описаны в законе — они противозаконны, Руслана простоо прекратила разговор. ЭТО ЧТО ВООБЩЕ!!!
Зато порекомендовала мне спокойнее общаться (может, обнимемся еще?) и сходить в отделение переоформить карту (снять с нее кредитный лимит). А это ничего- что СИТУАЦИЯ В УКРАИНЕ?
Звонят про чужой долг
Не связывайтесь с этим банком
з повагою, Ідея Банк
Хамство у відділенні
Для надання відповіді просимо в особистих повідомленнях вказати нам Ваш контактний номер телефону та електронну адресу. з повагою, Ідея Банк
Получение карты
Нехочу бути клієнтом цьоьго банку
О.Банк
звонят впаривают кредиты
Спамери
Как меня чуть не развели мошенники
И тут мне звонит банк, какая-то служба точно не помню и говорят, вы только что питались совершить перевод 25 тысяч. Я в шоке, говорю нет, я должна была получить за часы 5500 грн.
Слава богу, деньги не списались, сработали там лимиты на переводы от банка… и тут меня осенило, что меня развели как девочку. А мошенники и не остановились, пишут операция зачисления неуспешная повторите попытку. Я в общем, не стала дальше читать что они писали удалила переписку.
Что хочу сказать, оказалось по ссылке той я ввела все реквизиты карты и даже баланс карты. Изворотлиыве не купить у меня хотели, а денег из карты зворовать.
Спасибо банку, быстро среагироовали. Так что скажу тут всем не сливайте данные карты куда попало, если кажеться что вот быстро уже хорошие покупатели есть. В банке сказали, что для получение денег только номер карты нужен и больше ничего. Така то история, мне повезло, что лимиты по карте были, а так би жевала лапшу и никто б мне в итого денег не вернула бы.
Обман
Спам банк
Не советую связываться с этим банком.
Не советую брать кредит в этом банке.
з повагою, Ідея Банк
Отвратительное обслуживание!
И это издевались над пенсионеркой 84 лет!!!
Хуже обслуживания не бывает!
не кому не рекомендую!
Відсотки
кредитних коштів.
Філіал пекла в Україні
Інтерфейс мобільного додатку максимально незручний, функціонал — це щось з чимось, при чому й самого банку також. Аби оформити кредит, то треба такі танці з бубном провести, що врешті решт я передумав і просто оформив кредитну картку в конкурентів одним кліком. Тут вам і номера провірених осіб вказувати, і всякий додатковий брєд, про який вже ніхто з банків не питається років 5.
До речі, вирішив я оформити через додаток ту хвалену О.Карту, то це капець, панове! Паспорт треба фотографувати раз 6, заповняти купа якихось форм, анкет і, знов ж, вказувати особу з робота, яка буде виступати гарантом, банку все рівно на те, що я фрілансер і таких людей просто в мене не має! Можна було б сказати: «та то все для гарантії, що я буду оплачувати кредит». На даний момент в мене 7 різних карт від різних банків, ні з одним я з таким не здибався, всі сучасні банки взагалі не вимагають паспортні дані, оскільки вони автоматично (при надані дозволу) підтягують їх, наприклад, через Дію. А тут — середньовіччя!
Ніколи, НІКОЛИ не користуйтесь цим банком, повторюсь, я, як людина, яка часто співпрацює з фінансово-кредитними установами, маю з чим порівняти.