Минфин - Курсы валют Украины

Установить
tetjana
Зарегистрирован:
1 августа 2012

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:34
Тетяна Бойчук — Фінансова незалежність
Незалежний фінансовий радник, ОВБ
6 августа 2012, 23:27

Знайти оптимальне рішення

Фінансовий консультант вміє побачити зі сторони та піддати аналізу те, що людина, яка вариться в своїй фінансовій ситуації, сама побачити не здатна. І саме тому вдається знайти оптимальне рішення фінансових проблем клієнта.

Люди часто звертають всю свою увагу на другорядні фактори, а важливі речі пропускають мимо. Наприклад, багато говорять про ризики інвестування коштів у фінансові продукти, але не згадують про свій особистий ризик. А з ким частіше трапляються проблеми — з людиною чи з фінансовою установою?

Просмотров: 1836, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 23

+
0
Still
Still
7 августа 2012, 14:07
#
Звучит как угроза.:)
Проблем у финансового учреждения конечно же больше.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
7 августа 2012, 18:57
#
Так, звичайно, можливих проблем у фінансової установи більше, ніж у людини. Це ж фінансовій установі на голову може впасти цеглина, під ноги — бананова шкірка, на дорозі — піддатий водій назустріч, вдома — газ наліво підключений в сусідній квартирі, і т.д. Тільки чомусь телевізор нам щодня показує, що усі ці прикрості стаються саме з людьми, а не (чомусь!) з фінансовими установами. А які події щодня трапляються з фінансовими установами? Які у них щоденні ризики? Я маю на увазі якісні, надійні фінансові установи.
+
0
Still
Still
8 августа 2012, 11:32
#
Вы правы, каждый день человек идет на работу в финасовое учреждение у которого никогда не бывает никаких проблем, идет и ему валятся кирпичи на голову, он уворачиваясь наступает на банановые шкурки, падая налетает на поддатого водителя у которого дома газ подключен на лево...:) Учреждение может пострадать от пожара, наводнения, землетрясения, рисков при вложении денег, налоговой, падения спроса на их услуги. Страхование жизни и несчастных случаев это афера для выкачки денег. Было бы это людям интересно то не вводили бы обязательного страхования.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:03
#
А Ви зайдіть в найближчу травматологію і запитайте у тих, хто там зможе говорити або у родичів тих, хто навіть говорити не може, чи потрібні їм гроші і де вони їх беруть. І скільки б вони дали, щоб бути застрахованими тиждень назад?
Найближчі три роки буде введено багато видів обов«язкового та добровільного страхування, і це добре. Тоді ті, кому вітер зніс дахи чи дощ зруйнував господарство, не будуть чекати виплат від місцевих начальничків, не будуть йди мітингувати до районної адміністрації, а просто отримуватимуть страхові виплати.
+
0
Still
Still
8 августа 2012, 15:17
#
Довольно интересный вид бизнеса — страхование. Лотерея. Только цена неадекватна «выигрышу». Да и выплат попробуй дождаться.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:27
#
З Ваших слів розумію, що Ви не знаєте деталей страхування, накопичування, інших фінансових продуктів, адже тут нема виграшів та і цін. Хочете розібратися в цьому? Можливо, Вам варто скористатися послугами особистого фінансового консультанта. Пропоную консультацію по скайпу.
+
0
Still
Still
8 августа 2012, 15:40
#
Со страхованием сталкивался. Так же знаю когда мои знакомые пытались получить деньги по страховому случаю. Поэтому страхуюсь только по принуждению.:)
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:46
#
В мене особисто був страховий випадок — все виплатили. Нашим клієнтам завжди платять, адже це клієнти фінанового консультанта — найбільшого європейського фінансового посередника. А говорити, що там щось, колись, десь, чомусь скількись не виплатили — бабські плітки. Назва компанії, подія, причина… — оць це конкретна розмова, і тут я вже зможу щось порадити як фахівець.
А ще, щоб Ви знали: кожна страхова виплата- це критична подія для людини, а для страхової компанії — реклама.
+
0
Still
Still
8 августа 2012, 15:58
#
Никогда не слышал о Вашей компании. Страхуюсь в Провидной.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 16:05
#
Ми — фінансові посеоредники, консультуємо по всьому спектру фінансових послуг. Розробка фінансових концептів, підбір оптимальних, ефективних фінансових продуктів.
А хто Вас принудив до Провідної?
+
0
Still
Still
8 августа 2012, 16:07
#
Цены на страховку:)
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 16:08
#
Дешеве мясо навіть собаки не їдять:) — це народна мудрість
+
+10
Still
Still
8 августа 2012, 16:22
#
Не все что дорого то качественно — тоже народная мудрость:)
+
0
allescaput2030
allescaput2030
7 августа 2012, 19:01
#
«Я маю на увазі якісні, надійні фінансові установи.»
Дайте пяток названий на вскидку, пжл,…
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
7 августа 2012, 19:22
#
Пропоную — професійну консультацію по фінансовим питанням. А просто назвати — це буде аматорство, я так не працюю. До речі, навіть в найнадійніших фінансових установах є продукти, які абсолютно невигідні клієнтам, і таких продуктів 80%. Чи зможете самі це все проаналізувати?
Зі мною можете звязатися по скайпу finansyst_tetiana. Обговоримо правила нашої співпраці.
+
0
somilitark
somilitark
8 августа 2012, 15:05
#
Вива словоблудие!
автор блога неадекватен!
продаем мусор по цене слитка золота, до ухода продаца пакет не открывать(!!!)
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:14
#
Назвати мене можете як завгодно, проте час все розставить на свої місця. Колись і Ви пожалкуєте, чому не маєте надійного фінансового захисту, чому в свій час не послухали рекомендації фахівця. Серед тих, хто вважав це непотрібним, з кожним другим щось ставалося. Я не знаю — Ви перший чи другий…
+
+6
somilitark
somilitark
8 августа 2012, 15:18
#
Ну много ума не надо сначала вытереть пост, а потом «продавать» кота в мешке…
думаю что люди только выиграют, если не будут влазить в лохотроны, в первую очередь ваш, так он вообще темная лошадка без каких либо вводных…
во лохотроны, идут по пути сетевого маркетинга, втираются в массы любыми способами, в т.ч. и на финсайтах…
удачи в наегоренге, но помните, что в аду уже вас ждут, а вы туда обязательно попадете, ибо воздасться каждому по заслугам его!!!
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:30
#
А як на рахунок запитати в мене як фахівця рекомендацій щодо фінансовго планування, а не вішати ярлики. Сперечатися з Вами відмовляюся.
+
+5
Still
Still
8 августа 2012, 15:32
#
А не боитесь что если что то случиться то Вас можно согласно Вашего же поста обвинить в неслучайности события. Вы сильно агрессивны по отношению к окружающим.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 15:39
#
Психологи вважають, що коли ми помічаємо якісь недоліки в інших і робимо їм зауваження — це свідчить, що ми САМІ маємо ці недоліки і САМІ СОБІ робимо ці зауваження. Так хто ж у нас агресивний до оточуючих, добрий Ви наш.
+
+6
Still
Still
8 августа 2012, 15:55
#
Если сделать замечание тому кто то сильно громко разговаривает и мешает окружающим, значит сделавший замечание сам любит громко разговаривать… глупости, при все уважении к Вам.
+
0
Тетяна Бойчук
Тетяна Бойчук
8 августа 2012, 16:02
#
При всій моїй повазі до Вас проблема справді у тих, кому всі заважають: хтось — голосною розмовою, хтось — своїми рекомендаціями, хтось -просто неординарною інформацією.
Так як ми з Вами вже перейшли до стосунків поваги, то прошу порекомендувати мені, директору з розвитку, фахівця в Нікополі, який зможе навчитися і співпрацювати з нами, стане Незалежними Фінансовим Консультантом.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться