Минфин - Курсы валют Украины

Установить
correspondent
correspondent
Зарегистрирован:
25 февраля 2016

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 09:35
Подписчики (10):
044blog
044blog
36 лет, Киев
987
987
oriolik
oriolik
Днепр
correspondentZE
correspondentZE
AndreyM
Andrey M
45 лет, Киев
Novichok777
Novichok777
Кривой Рог
Anko
Anko
semenvekselberg
semenvekselberg
Н. Петрівці - форпост и столица евроинтеграции (бывший Киев)
vista1
vista1
70059242
Дмитрий Кожух
19 декабря 2018, 18:34

Миграция = бегство

Вот что говорит Юлия Тимошенко об условиях жизни на Украине и причинах миграции. Она подтверждает, что миллион ежегодно покидает страну https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/2247497092159367/.

"

Еміграція українців за кордон – загроза національній безпеці країни

 

Юлія ТимошенкоПодписаться

Комментарии: 714

Репосты: 1 124

3,8 тыс.

НравитсяЕщё реакции

КомментарийПоделиться

Просмотры: 221 тыс. ·

во вторник ·

Сьогодні за ініціативою ООН світ відзначає день, який, на жаль, дедалі більше стосується України – Міжнародний день мігрантів.

Мільйон українців залишили Україну за минулий рік, лише за офіційними даними українського МЗС. Ще три мільйони готові виїхати за межі країни найближчим часом.

Можновладці люблять повторювати, що в трудовій еміграції немає нічого поганого. Це, мовляв, наслідки глобалізації, хороший досвід подорожей та позитивний результат безвізу.

І я би з цим погодилась, якби українська еміграція не нагадувала втечу. Втечу з країни, де в людейнемає ні нормальних зарплат, ні пенсій, ні соціальних гарантій, ні перспектив на майбутнє.

58,7% населення України мають доходи нижче середнього рівня, 30,5% — доходи нижче реального прожиткового мінімуму. Ми офіційно – найбідніша країна регіону і континенту. Оце і є реальні причини катастрофічної міграції. На сьогодні вона становить загрозу національній безпеці країни.

Для того, щоб вирівняти цю ситуацію, припинити панічну міграцію, ми маємо дати людям альтернативу. Маємо показати, що держава цінує людину. Ми повинні створити умови для нормального, цивілізованого, достойного життя в Україні.

А поки — принаймні не перешкоджати тим українцям, які виїхали за кордон на заробітки, годувати свої родини.

Я хочу чітко заявити: після зміни влади для тих українців, які вимушені були поїхати за кордон і працювати, будуть зняті всі податки на грошові перекази і посилки. Ми маємо дякувати їм за те, що в дуже важких умовах вони підтримують свої родини і українську економіку".

Просмотров: 383, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться