Минфин - Курсы валют Украины

Установить
ballistic
Зарегистрирован:
19 декабря 2010

Последний раз был на сайте:
7 февраля 2024 в 00:46
Подписчики (86):
044blog
044blog
36 лет, Киев
viktory2001
viktory2001
18 лет
marcher145
marcher145
Hatal
Натал Н
42 года
kingcity
kingcity
53 года, Львів
Finans007
Finans007
tuxpuk
Anton Shulga
29 лет, Ukraine, Zaporizhia
citizen99
citizen99
annagreenish
annagreenish
москва
brigadirius
brigadirius
Киев
eldarien
eldarien
40 лет
Romaha
Romaha
49 лет
все подписчики
ballistic — Приватні балістичні технології
29 ноября 2019, 0:00

Через гроші

— Ти з ним через гроші, так? А мене відкидаєш тому, що я бідний? Всі ви, баби меркантильні, тільки про гроші й думаєте!

— Ти дивишся на гроші і бачиш в них папірці з різними цифрами. А я в грошах бачу людину. Особистість. Зі своїм характером, зі своїм проявом у цьому світі, зі своєю історією. Гроші, їх наявність або відсутність, можуть багато розповісти про чоловіка. Про його харизму, амбітність, про його ставлення до життя. Про вміння ризикувати, думати, планувати. Про те, як він використовує свою внутрішню мудрість і інтуїцію. Про його внутрішню силу і свободу, про його лібідо.

Гроші це енергія. Життєва енергія людини обов'язково проявлена ​​в його матеріальному світі. Якщо енергопотенціал маленький, то і грошей у такої людини ти не побачиш. Ось дай тобі зараз велику суму, так вона ж тебе розчавить. Тому що ти слабенький, не готовий до великих енергій. Твій енергопотенціал дуже малий. Може бути від природи. А, може, від того, що завалений різним мотлохом з установок, програм, перекручених уявлень про світ і іншим… Але, замість того, щоб працювати над собою, ти вибираєш нити, скаржитися і звинувачувати жінок. Так і хочеться обійняти тебе і плакати над таким непоказним… Ти точно ЦЬОГО хочеш від жінки? Жалості?

По тому, як чоловік керує грошима, я бачу як він керує своєю енергією. Для мене це про баланс між брати ресурси цього світу, перетворювати їх і віддавати енергію зовні. Ти не можеш тільки брати, тебе порве, але і тільки віддавати неможливо, тому що скоро закінчиться. Це про баланс напруги і розслаблення. Якщо ти не вмієш розслаблятися, це обов'язково відіб'ється на твоєму добробуті, і, якщо не вмієш напружуватися, то грошей ти теж не заробиш. Це про баланс між щедрістю і марнотратством, між хазяйновитістю і скупістю. Між ризиком і здоровим глуздом. Про баланс між легкістю та заземленням, між духовністю і інстинктами. Тобі, правда, здається, що так просто знайти комфортний баланс у всьому цьому? А я, все-таки, думаю, що фінансова гармонія — це мистецтво.

Гроші у чоловіка- це про його внутрішній вогонь, про сексуальність, про любов до життя. Так, я люблю пристрасних людей, у них очі світяться, з ними цікаво, з ними класно! Такі люди привертають, притягують, запалюють. З ними добре.

А ти мені пропонуєш все це залишити заради чого і кого? Заради тебе? Людини з вимерлим поглядом? У тебе очі не горять, в тебе немає інтересу до життя. Ні руху. Бути з тобою все одно, що взяти на себе мішок картоплі і тягати постійно з собою, в надії, що коли-небудь холодної, голодної взимку згодиться… З тобою нудно і страшно. Ти бідний всередині, не тільки зовні. Ось з ним мені спокійно і безпечно, з ним я можу розслабитися. А з тобою тривожно і напружено, вічний стрес.

Ти ж, напевно, ще й лідером хочеш бути в стосунках? Мужиком? Тільки лідерство не в назві, воно в відчутті від людини. Хочеш бути лідером? Будь їм. Енергетично. А не вимагай цього, тупаючи ніжками.

У жінок теж, до речі кажучи, свій енергетичний потенціал. Коли чоловік відчуває свій рівень енергії, то і жінку для гармонійного союзу він вибирає такого ж обсягу. А інакше, якщо вона більше, то просто розчинить його в собі, навіть ріжок і ніжок не залишить. Або неминучі коханки у чоловіка, якщо її енергоємність значно менше його. Для балансу, так би мовити. Щоб не розірвало чоловіка від надлишку енергетичного. Загалом, порівнювати треба свої обсяги, а не скаржитися на несправедливість життя. А для цього, треба всього лиш подивитися реальності в очі. У себе подивитися для початку. Який ти? Який твій обсяг в грошовому еквіваленті? Як ти поводишся з грошима? І тоді вже вибирай жінку свого рівня енергії, а не викочуй претензії тим, хто тобі, насправді, не підходить.

Якщо ж ти шукаєш собі мамку, велику і теплу, ну тоді забудь про «мужика» і про «господар в хаті». Будь синочком. Слухняним або бунтарем, тут вже не суть. Так теж можна, якщо жінка згодна.

А то ти хочеш і «мужиком» бути і гроші не заробляти. Так не буває. Кажу ж тобі, чесність важлива. Перш за все, з самим собою. Якщо все, що я зараз тобі сказала дуже складно для розуміння і дуже болісно для твого его, то продовжуй і далі скаржитися на жіночу меркантильність і думати про те, що я з ним просто «ЧЕРЕЗ ГРОШІ» ...

Автор Ірина Болотова.

Просмотров: 3587, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 37

+
+45
ballistic
ballistic
3 декабря 2019, 17:55
#
На мою думку такий крутяцький текст. Але від мінфінівців жодного коменту. Ба, навіть вподобайку ніхто не поставив.
Або щось зі мною не так, або з мінфінівцями…
+
+15
brigadirius
brigadirius
9 декабря 2019, 13:35
#
Дивно, але в мене в підписці цей пост з'явився тільки сьогодні. 
Жінка права. Але права з свого жіночого погляду: Для успішного догляду за майбутньою дитиною потрібен певний матеріальний достаток. Якщо дивитися на життя під іншим кутом, то наприклад того ж Ісуса Христа, чи Будду гроші не цікавили, хоча вони і були в своєму роді видатними особистостями. Але і жінки їх мало цікавили, принаймні в якості жінки.
+
0
ballistic
ballistic
10 декабря 2019, 14:17
#
Хм, дивно. Пост було опубліковано півтора тижні тому.

Щодо погляду під іншим кутом. Так, енергетика може проявлятися як в матеріальному, так і в духовному вимірах.
Але якщо з оцінкою в матеріальному вимірі +/- все очевидно, то оцінити духовний рівень дуже непросто.

І ось тут мені здається відбулася підміна понять. Багато боягузів, ледарів, нероб, паразитів, дармоїдів та інших енергобідних особистостей прикрилися духовністю, щоб не бути звинуваченими в боягузтві, деградації, паразитизмі.
Бо справді, немає значної різниці між босоногим Буддою та вуличним бомжом.
Яскравим індикатором такої псевдо-духовності є зневажливе ставлення до багатства та грошей взагалі.
+
0
brigadirius
brigadirius
10 декабря 2019, 16:09
#
Але гроші не потрібно сприймати як самоціль. Гроші лише один з засобів досягнення мети. Серед мого оточення є люди, які просто схоблені на грошах. А Будду від бомжа відрізнити дуже просто, за запахом ;) . 
+
0
ballistic
ballistic
11 декабря 2019, 1:50
#
Для когось гроші самоціль, а для когось засіб. Стаття про те, що гроші не самоціль.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 апреля 2020, 23:27
#
Если деньги - не самоцель,
то  и статья должна быть не о деньгах...
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 0:20
#
Стаття про гроші, як засіб, що характеризує не тільки суто фінансовий потенціал людини, а її загальну життєву енергетику.
Не зрозуміло, про що ж на Вашу думку має бути стаття?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 1:19
#
На мой взгляд, деньги вообще не характеризуют ни потенциал человека ни его отсутствие…

Приведу пару простых примеров из жизни…

1. В начале войны один мужик продал свою квартиру и всю сумму в размере 50 тысяч баксов принёс в кульке волонтёрам для помощи защитникам Украины.
2. Василий Слипак бросил успешную и высокооплачиваемую карьеру оперного певца и вернулся из Европы защищать свою страну. Погиб на Донбассе от пули снайпера.
3. С 2014 года и по настоящее время волонтёры помогают военным в зоне ООС, тратя в том числе и свои деньги и своё здоровье а иногда и теряя свою жизнь — не требуя взамен ни денег ни признания.
4. Стив Джобс установил себе годовую зарплату в размере один доллар США.
5. В дебрях Амазонки как и на некоторых островах Полинезии до сих пор есть племена, в которых отсутствует понятие денег. Как они могут существовать без этого всеобщего эквивалента — даже богу не понятно.

Как оценить поступки этих людей по шкале товарно-денежных отношений или в терминах энергетики денег.

Я ответа не нашёл — может вы знаете?
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 1:39
#
Мені здається Ви невірно зрозуміли суть статті. Гроші не є метою, а лише індикатор.
Той хто тримається за свій капітал і боїться його втратити - це якраз ознака слабкості життєвої енергії.

1-2. Тут треба детально вивчати кейси. Самопожертва це ще не ознака високої моралі і сильної особистості. Це може бути втечею від життєвих проблем. Ми бачимо лише верхню частину айсберга. А що там під «каптом» - це відкрите питання.

ратя в том числе и свои деньги и своё здоровье а иногда и теряя свою жизнь - не требуя взамен ни денег ни признания"
- волонтери різні бувають, невірно буде всіх однаково оцінювати.
Можна дискутувати щодо «не вимагають визнання». На словах і можливо навіть в думках не вимагають. Але волонтери отримують вдячність і славу. І велике питання, що станеться з їх альтруїзмом, якщо прибрати «глядачів»?

«4. Стив Джобс установил себе годовую зарплату в размере один доллар США»
- високу енергетику Джобса характеризує не його зарплата, а зростаюча капталізація компанії, якою він керував.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 1:53
#
Ballistic
«Стаття про гроші, як засіб, що характеризує не тільки суто фінансовий потенціал людини, а її загальну життєву енергетику.»

Если статья про энергетику жизни, то может проще рассмотреть энергетику этой самой жизни с известной всем стороны, например ответив себе на два вопроса:

- сколько раз в сутки вы занимались сексом в самом начале жизненного пути со своим постоянным партнёром (спутницей/спутником, женой/мужем)

- сколько раз в неделю (месяц) сейчас вы занимались сексом со своим постоянным партнёром (спутницей/спутником, женой/мужем)

Сравните эти две цифры, а потом ещё вспомните о том, что в двадцать лет у вас была масса энергии и огромные планы а из денег максимум стипендия или только деньги родителей, а сейчас, когда и на банковском счету есть приличная заначка, пачки наличной СКВ, квартиры, дачи, машины и ещё длинный перечень материальных благ - жизненная энергия уже не всегда бьёт через край даже с медикаментозной стимуляцией.

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 2:11
#
Ballistic
«Гроші не є метою, а лише індикатор.»

Ну тогда начну приводить примеры для самых непонятливых...

Выпускники школ подают документы для поступления в ВУЗ, проходят не все, а только единицы.
Подавляющее большинство студентов находятся на одинаковом уровне материального благополучия и так длится целых пять лет.
Возникает вопрос - что покажет ваш индикатор, выраженный исключительно в денежном эквиваленте, при  анализе такой ситуации, когда есть минимум четыре состояния:
- студент оплачивает своё обучение деньгами родителей и живёт также за их счёт
- студент не получает стипендию и находиться на содержании родителей
- студент получает обычную стипендию
- студент получает повышенную стипендию за успехи в учёбе

Было бы интересно услышать от Ирины Болотовой, как она в свои студенческие годы определяла энергетику окружающих её мужчин - неужели только по размеру стипендии.
Или предпочитала сорокалетних богатеньких папиков - ведь у них точно были деньги, да и энергетика ещё более-менее функционировала, но конечно послабее чем у двадцатилетних...

Никогда не поверю в этот бред!
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 11:29
#
Кверті, якщо Ви займаєте примітивну і крайню точку зору, то картинка у Вас  буде відповідна.

Сексуальність - це також лише один з проявів життєвої енергії людини, наявність або відсутність якої, можуть теж «багато розповісти про людину». Але вимірювати сексуальність «кількістю раз» - це дуже примітивно. 

«Подавляющее большинство студентов...»
- студенти - це ще не зрілі особистості.
Ви навмисно наводите крайні кейси, щоб «не повірити».
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 апреля 2020, 17:42
#
ballistic
« Ви займаєте примітивну і крайню точку зору»

Ну что это за аргумент - примитивная точка зрения.
Вы не можете привести никаких аргументов, оспаривающих мою точку зрения кроме навешивания ярлыков.

«- студенти - це ще не зрілі особистості.»
Да кто это дал вам право так огульно всех оскорблять.
Возможно ваш ребёнок и незрелая личность - вам виднее, но писать такую глупость о всей молодёжи мира - это верх глупости...

А может это у вас примитивное мышление, которого только и хватает что измерять успешность деньгами, для осквернять память погибших за свободу Украины дурацкими предположениями, а искренние порывы украинских волонтёров  в безвозмездной помощи военным подвергать идиотской обструкции, придумывая несуществующие в реальной жизни глупости...

Не вижу смысла дальше продолжать дискутировать - живите в своём меркантильном мирке и не забывайте пересчитывать свои прибыли...
+
0
ballistic
ballistic
30 апреля 2020, 20:22
#
Кверті, зазвичай ми на мінфіні по один бік барикад.
Зараз ми опоненти і мене цікавить дискусія, в якій я ціную повагу і коректність.

«осквернять память погибших за свободу Украины»
— це Ваші фантазії, які виглядають хворобливими.
Я був на обох Майданах, мої знайомі були і є на передовій, я особисто роблю немаленькі фінансові і матеріальні пожертви в розпорядження волонтерам, не тільки армійським. Мене тут на мінфіні досі порохоботом обзивають.
Спробуйте поєднати ці факти про мене з Вашими звинуваченнями мене «в образах і скверні».

Не вважаю себе меркантильним, навпаки у мене перекос в інший бік. Тому я й підняв цю непосту для наших широт тему. Але Ви побачили в піднятій темі велику загрозу моральності, святості, патріотизму і дуже гостро реагуєте враховуючи великий градус Ваших епітетів.
Дискусія далі втрачає сенс, бо взаєморозуміння нема.

Зупинимось.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 апреля 2020, 21:22
#
ballistic
««- студенти — це ще не зрілі особистості.»»


Немного истории из жизни студентов…

Социальная сеть Фейсбук и одноимённая компания (Facebook Inc.), владеющая ею была основана 4 февраля 2004 года Марком Цукербергом и его соседями по комнате во время обучения в Гарвардском университете.

Компания Microsoft начинает свою историю с 1975 года, когда друзья-студенты Гарварда Билл Гейтс и Пол Аллен, разработали для него интерпретатор языка Basic. Через месяц, 1 февраля, было подписано лицензионное соглашение с компанией Micro Instrumentation and Telemetry Systems (MITS), производителем этого ПК, об использовании Basic в составе ПО для Altair. Свою компанию они назвали «MicroSoft», от «microcomputer» и «software».

Ну а Стив Джобс с 13 лет начал работать на конвеере фирмы «Hewlett-Packard» и уже к 15 годам купил себе личный автомобиль.

Вот вам примеры «незрелых личностей» которые будучи очень молодыми не стали дожидаться взросления, материального благополучия и мирового признания, а просто творили историю каждый на своём месте…
+
0
ballistic
ballistic
30 апреля 2020, 22:16
#
Кверті, всі Ваші наведені приклади студентів, які не змогли закінчити університет. Тобто це все «виключення», як в переносному так і прямому значеннях. :)

Взаєморозуміння у нас нема. Я запропонував зупинитись. І Ви самі ж казали «Не вижу смысла дальше продолжать дискутировать».

Якщо хочете продовжувати, то треба спочатку знайти точки дотику.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 апреля 2020, 23:23
#
ballistic
«Якщо хочете продовжувати, то треба спочатку знайти точки дотику.»


А вот с точкой соприкосновения по этой тематике я вижу непреодолимые проблемы…

То что я считаю нормальным и естественным человеческим состоянием — состояние творчества — вы считаете исключением из правил, т.е. молодые Гейтс, Цукерберг, Джобс для вас исключение из правил только потому, что они всё своё время посвятили реализации своих идей и не закончили Гарвард, а миллионы рядовых граждан, кто по уровню IQ вообще не мог претендовать на поступление в Гарвард — для вас нормальные люди.
Ну а добившиеся мирового признания и миллиардных доходов те же Гейтс, Цукерберг, Джобс — кто они в терминах пирамиды Маслоу.
Смею предположить, что как раз именно они и находятся на вершине этой пирамиды — ведь кто ещё, как не они достойны там быть…

Творческие способности — способности человека принимать и создавать принципиально новые идеи.

В детстве у большинства детей есть те или иные творческие задатки, но если их не развивать то с возрастом эти задатки угасают и превращаются в УГ:

https://youtu.be/8P7tW9-_Fck

Поэтому остаюсь на своих прежних
позициях — не в деньгах счастье…
+
0
ballistic
ballistic
1 мая 2020, 1:29
#
«с точкой соприкосновения по этой тематике я вижу непреодолимые проблемы»
— схоже, що Ви навмисно уникаєте можливостей знайти точки дотику.
Ви прийшли коментувати статтю, але не намагаючись збагнути її суть, розказуєте про щось своє, що не має прямого відношення до піднятої теми.

Прошу зупинити Ваш потік інформації, бо це не дискусія.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
1 мая 2020, 12:15
#
Ballistic
«схоже, що Ви навмисно уникаєте можливостей знайти точки дотику.»


А в чём у вас проблема с публичным признанием того факта, что даже для вас ДЕНЬГИ не являются основным, доминирующим и определяющим фактором всей вашей жизни.

Почему только я должен идти на уступки своей аргументированной позиции, подкреплённой различными реальными примерами из реальной жизни, а вы не приводя никаких реальных фактов своей позиции должны упорно держаться за свои принципы.

Сделайте сами первый шаг на встречу...
+
0
ballistic
ballistic
1 мая 2020, 14:26
#
Я вже ж відповідав Вам, що «слово «основной» Ви самі дописали», але Ви не відреагували.
Тут варто прояснити, що Ви розумієте під словом «основной»? Бо можна зрозуміти як «найваживіший», а можна як «важливий» — і різниця на мій погляд принципова. Для цього потрібна дискусія.

Але початково потрібно бажання зрозуміти опонента. Мені здається у Вас такого бажання нема, бо Ви пишете про «поступки позиціями» — тобто Ваша мета щось відвоювати, а не зрозуміти.

У мене нема на меті Вас переконати, щось довести. В такій складній темі це неможливо.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
1 мая 2020, 19:48
#
По простым вопросам дискуссии попроще...
По сложным вопросам дискуссии посложнее...

Ок.
На точку в дискуссии согласен.
+
0
Banderlog
Banderlog
10 декабря 2019, 11:07
#
Дякую. насмішили. то значить чим більша енергоємність чоловіка тим більша йому потрібна чорна дірка ? щоб не розірвало від надлишку енергії?) який ще баланс? щоб ставало більше треба більше брати ніж віддаєш. чоловік повинен розчиняти жінку.
+
+15
ballistic
ballistic
10 декабря 2019, 14:21
#
«який ще баланс?»
- якщо Ви не розумієте, то непросто пояснити.
Якщо не буде балансу, то виникне перекос - це закон природи. В парі має бути рівноцінний обмін, тоді такий союз буде стійкий і комфортний для обох.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 апреля 2020, 23:25
#
ballistic
«На мою думку такий крутяцький текст.»


И в чём собственно крутизна этого текста.
Обожествление денег и обнуление моральных ценностей - только и всего...

Мне даже стало интересно в какую сумму авторка этого опуса оценивает рождение ребёнка...
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 1:23
#
«Обожествление денег»
- тобто Ви поняття «енергетика людини» ставите в один ряд з релігією.
Напевно і психологія для Вас «непотрібна» наука.

«обнуление моральных ценностей»
- а ось тут цікаво, які Ваші моральні цінності обнуляються цією статтею?

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 2:31
#
Ballistic
«- а ось тут цікаво, які Ваші моральні цінності обнуляються цією статтею?»


Точно так, как вы огульно подвергаете сомнению искренние порывы украинских волонтёров, точно так же я подвергаю сомнению законность заработанных денег и забывчивость при уплате с них налогов, когда у бизнесменов постоянно в глазах горит огонь желания заработать как можно больше и быстрее…
Когда у одного знакомого торгаша я спросил:
— зачем он торгует в своём продуктовом киоске ещё и курительными смесями, ведь это наркотик?
Его ответ меня сразил наповал:
— я сам не употребляю, а только их продаю, да к тому же они приносят больше всего прибыли.

Вот и возникает вопрос — торговля наркотой, скупка и перепродажа краденного, мошенничество, махинации с банковскими картами и кредитками, подделка документов и прочие варианты мошенничества, при которых можно быстро и много заработать — это аморально или для вас это норма жизни?
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 11:58
#
«цікаво, які Ваші моральні цінності обнуляються цією статтею»
— Ви не відповіли прямо на питання.

«подвергаете сомнению искренние порывы украинских волонтёров»
— різниця в наших поглядах в тому, що я не соромлюсь піддавати сумнівам як свідомість волонтерів, так і законність прибутків бізнесменів.
А для Вас схоже аморально сумніватись в мотивації волонтерів, зате кожен успішний бізнес для Вас апріорі незаконний, поки власник не доведе зворотнє.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 3:02
#
"«Обожествление денег»
тобто Ви поняття «енергетика людини» ставите в один ряд з релігією.
Напевно і психологія для Вас «непотрібна» наука."

Зря вы сюда ещё психологию приплели…

Если деньги для вас основной индикатор или мерило человека, то
правильнее напомнить одну из заповедей — «не сотвори себе кумира»…

А ведь есть ещё и «товарный фетишизм», о котором небезызвестный Карл Маркс упоминал в своём «Капитале»…
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 12:06
#
«Зря вы сюда ещё психологию приплели…»
- чому? Для мене це пов'язані речі.

"Если деньги для вас основной индикатор или мерило человека"
- слово «основной» Ви самі дописали.
Якщо його прибрати, то Ваші фантазії про кумира та фетишизм втратять підґрунтя.
+
+15
PAVLO2
PAVLO2
12 мая 2021, 18:10
#
Гариний текст, прорекламував дальше і лайкнув)
+
0
ballistic
ballistic
12 мая 2021, 20:19
#
Дяк )
+
0
Banderlog
Banderlog
10 декабря 2019, 17:50
#
Закон природи для чоловіка все забрати. а для жінки все віддати.... іншого балансу не існує. хто має тому дасться а хто не має то відніметься.
+
+15
ballistic
ballistic
11 декабря 2019, 1:52
#
Шкода мені ту жінку, в якої чоловік тільки бере і нічого їй не віддає.
+
0
Banderlog
Banderlog
11 декабря 2019, 16:50
#
Вибачте. не зрозуміло писав. не все і її лишити.) а всю. це не баланс й не партнерство. жінка це частина чоловіка. так має бути. гроші звичайно ж показник енергії но це не значить що вона повинна тєрятись в жінці.
+
0
ballistic
ballistic
11 декабря 2019, 18:28
#
Тут вийшло ще більш незрозуміло :)
Облишимо.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 апреля 2020, 2:42
#
Ballistic
«Шкода мені ту жінку, в якої чоловік тільки бере і нічого їй не віддає.»

Лучше пожалейте мужиков, которые кроме как поделиться с женщиной десятком грамм своей спермы больше ни на какие материальные жертвы идти не готовы, даже если речь идёт о денежном содержании своего ребёнка.
Вот это я понимаю, сила воли и огонь в глазах - ни копейки на сторону.
И  таких орлов не один десяток тысяч на всю страну, а намного больше.
+
0
ballistic
ballistic
29 апреля 2020, 12:16
#
Я не зрозумів логіку Вашого сарказму.
Хіба мій комент і Ваш сарказм по суті не про одне й те ж?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться