Минфин - Курсы валют Украины

Установить
b2bcenter
Марина Макарова B2B-Center Украина
Зарегистрирован:
17 апреля 2013

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:59
Подписчики (3):
indagame
IndaGame Games
34 года, Киев
Ceme4kin
Ceme4kin
Днепропетровск
sorochan
sorochan
Марина Макарова — B2B-Center Украина
Директор В2В-Center Украина
19 мая 2014, 17:08

Швейцарські і В'єтнамські компанії взяли участь у закупівлі РКТК в системі B2B-Center

19.05.2014, Київ — 30 квітня в системі електронних торгів B2B-Center завершилися торги Рубіжанського картонно-тарного комбінату (РКТК), лідера українського ринку упаковки. РКТК є асоційованим членом міжнародної компанії DS Smith Plc, що володіє заводами з виробництва упаковки в декількох країнах Європи, а упаковку Рубіжанського картонно-тарного комбінату використовують такі компанії, як «Procter&Gamble», «Johnson Kiev Corporation», «Philip Morris», «Кraft Foods», «Sun Interbrew»та інші.
У закупівлі целюлози, організованою РКТК в системі B2B-Center, взяли участь швейцарська Ekman AG і в’єтнамська компанія Gelexim Trading and Investment JSC.
Швейцарська компанія Ekman AG є одним з світових гравців лісової промисловості. Щорічно Ekman AG виробляє мільйони тонн паперу, целюлози та інших матеріалів, поставляючи продукцію та надаючи пов’язані послуги (дослідження, логістика, страхування, торговельне фінансування тощо) в сотні країн світу, починаючи з 1802 року.
В’єтнамська компанія Gelexim Trading and Investment JSC є членом GELEXIMCO Group, паперові заводи якої розташовані у В’єтнамі, а продукція експортується в Китай, Японію, Південну Корею, Гонконг, Сінгапур, Індію, Бангладеш, та інші країни.
Рубіжанський картонно-тарний комбінат проводить закупівлі в електронному форматі з кінця 2013 року. Однією з потреб компанії є розширення географії постачальників. Поряд з іншими перевагами системи електронних торгів B2B-Center, такими як 20% економія на ціні закупівлі і 70% автоматизація процесів, пов’язаних із закупівлею, B2B-Center долає і географічні бар’єри. В системі працюють компанії з 110 країн світу. Відповідно, кращі світові постачальники, встановлення партнерських відносин з якими може бути ускладнене через мовні, часові бар’єри, технічні складнощі або через відсутність інформації, доступні в системі B2B-Center. Більш того, система B2B-Center акумулює і актуалізує інформацію, як про українських, так і про світових виробників, а так само інформує про оголошену процедуру всі компанії, які потенційно здатні поставити продукцію, що закуповується.
«B2B-Center Україна запропонував нашій компанії рішення, яке ми давно шукали. У деяких секторах паперової промисловості України попит домінує над пропозицією або ж пропозиція не задовільна за якістю. Від Міжнародного центру електронних торгів B2B-Center ми чекали не лише економічної ефективності, але і розширення мережі постачальників, а так само забезпечення системи прозорості закупівельних процедур. Всі завдання виконані, — говорить начальник служби закупівель Рубіжанського картонно-тарного комбінату, Віктор Дудунов, — Сьогодні, коли більшість компаній змушені економити кошти і обґрунтовувати найдрібніші витрати, такий інструмент оптимізації незамінний. За короткий проміжок часу ми організували близько двох сотень торгів, що дозволило нам значно скоротити витратну частину закупівель і звільнити часовий і трудовий ресурс для нових завдань, що призвело до зростання продуктивності відділу закупівель і, сподіваємося, підприємства в цілому. Одночасний процес підвищення кваліфікації фахівців із закупівель, завдяки залученню до процесу електронних торгів через систему B2B-Center з розширеними можливостями міжнародного маркетингу забезпечує конкурентну перевагу як в Україні так і в країнах Східної та Західної Європи».
Рубіжанський картонно-тарний комбінат організував в системі електронних торгів B2B-Center 170 торгових процедур на загальну суму більше 21 млн. грн, при цьому 99 торгів були організовані без зазначення ціни лота.
РКТК закуповує в системі B2B-Center широкий спектр продукції, починаючи від крохмалю, целюлози і склеюючих стрічок, необхідних для виробництва і, закінчуючи, запчастинами, технікою та автомобілями. Рубіжанський картонно-тарний комбінат так само виступає і як постачальник, пропонуючи продукцію упаковки.
РКТК так само вивів на майданчики B2B-Center свого партнера, підприємство «Трипільський пакувальний комбінат», який вже на першій закупівлі знайшов нового постачальника і отримав економію.
«12 років роботи нашої компанії на міжнародному ринку продемонстрували, що системність використання інструментів електронної комерції, інтеграція системи електронних торгів в торгово-закупівельну діяльність компанії дозволяє досягти як економії, так і удосконалення бізнес-процесів. Закупники, які організували в B2B-Center кілька торгових процедур, вже не повертаються до паперових торгів у ручній обробці», — говорить директор B2B-Center Україна Марина Макарова.
***
Рубіжанський картонно-тарний комбінат
Компанія успішно працює на ринку упаковки з 1991 року, і за цей час стала лідером у виробництві транспортної тари з гофрованого картону в Україні, експортує продукцію за межі країни. ПАТ РКТК є членом Української Асоціації Виробників Гофрокартону (UACBM), що співпрацює із загальноєвропейською федерацією виробників гофрокартона (FEFCO). Основне виробництво знаходиться в м.Рубіжне Луганської області.
Акціонером і партнером Рубіжанського комбінату є міжнародна компанія DS Smith Plc, що володіє заводами з виробництва упаковки в декількох країнах Європи. Найближчий з них розташований у Польщі. Регулярне відвідування заводів DSS, консультації кращих фахівців фірми з технічних питань дозволяють співробітникам Рубіжанського КТК підвищувати кваліфікацію.
Клієнтами компанії є «Procter&Gamble», «Johnson Kiev Corporation», «Philip Morris», «Кraft Foods», «Sun Interbrew», «ВВН», «Дніпропетровський олійноекстракційний завод», «Сандора» та ін.
B2B-Center Україна
B2B-Center Україна — українська компанія, що представляє Міжнародний центр електронних торгів, на майданчиках якого понад 12 років проводять закупівлі більше 170 тисяч компаній із 110 країн світу. В2В-Сеnter Україна надає українським компаніям доступ до повного спектру IТ-рішень і сервісів глобальної системи B2B-Center, створених за 12 років роботи на міжнародному ринку. По набору технологічних опцій і клієнтських сервісів B2B-Center не має аналогів.
Система B2B-Center дозволяє знизити закупівельну вартість товарів і послуг в середньому на 20% за рахунок високо-конкурентних торгів, а непрямі витрати до 70% за рахунок автоматизації процесів, пов’язаних з торгово-закупівельною діяльністю.
На сьогоднішній день в Системі проведено більше 369 тисяч торгових процедур на загальну суму, еквівалентну більш ніж 1,2 трильйона гривень. Серед учасників Системи — найбільші транснаціональні, зарубіжні та українські компанії та корпорації, що представляють різні галузі: енергетику, нафтохімію, металургію, машинобудування та інші. У їх числі такі міжнародні групи компаній, як JTI, SoftServe, МТС, Allianz та інші; такі українські компанії, як група компаній Приват, АЗОТ, Кернел Груп, Антонов, Ергопак, Рубіжанський картонно-тарний комбінат, Вольногорське скло, Колос, Баядера та багато інших.
Система B2B-Center дозволяє проводити більше 43 видів торгових процедур, як на закупівлю, так і на продаж товарів і послуг.
З 2013 року плідно функціонує спільна з Українським союзом промисловців і підприємців електронна торговельна площадка www.b2b-center.uspp.ua, інтегрована в глобальну систему електронних торгів B2B-Center. Майданчики www.b2b-center.ua і www.b2b-center.uspp.ua працюють відповідно до чинного українського законодавства.
B2B-Center Україна веде прозорий інноваційний бізнес, надає українцям робочі місця з високою інтелектуальною ємністю роботи, сприяє наповненню ринку України професійними кадрами, підготовленими для цілей електронної комерції. У 2013 році B2B-Center провела ряд навчальних семінарів та практикумів у різних регіонах України.
Місія B2B-Center Україна — створювати, розвивати і впроваджувати в Україні ідеологію електронної торгівлі, засновану на принципах справедливої конкуренції та застосуванні передових інформаційних технологій.
Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.b2b-center.ua/
Просмотров: 491, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться