Минфин - Курсы валют Украины

Установить
b2bcenter
Марина Макарова B2B-Center Украина
Зарегистрирован:
17 апреля 2013

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:59
Подписчики (3):
indagame
IndaGame Games
34 года, Киев
Ceme4kin
Ceme4kin
Днепропетровск
sorochan
sorochan
Марина Макарова — B2B-Center Украина
Директор В2В-Center Украина
8 мая 2014, 15:10

Компанія SoftServe досягла рекордної економії при закупівлях в системі B2B-Center і проводить унікальні для України торгові процедури

8.05.2014, Київ — найбільша українська ІТ компанія SoftServe першою серед українських підприємств провела процедуру попереднього кваліфікаційного відбору на електронних торговельних майданчиках міжнародного центру електронних торгів B2B-Center. Компанія провела попередній відбір постачальників ноутбуків, після чого здійснила закупівлю на загальну суму 3,57 млн грн.
Кваліфікаційний відбір полягає у виборі постачальників, які відповідають критеріям закупника та на наступних етапах закупівельної процедури зможуть взяти участь у тендері. Головна цінність відбору — зниження потенційних ризиків виконання поставки ще до проведення конкурсу. Зокрема, кваліфікаційний відбір виключає з участі в тендері компанії з недостатнім досвідом роботи, що дозволяє уникнути зриву поставок, а також запобігає демпінгу завдяки пріоритету якісних критеріїв перед ціновими.
«Електронні торгові майданчики дозволяють компаніям знижувати свої витрати без необхідності ризикувати якістю товару, що закуповується. Проведена компанією SoftServe процедура попереднього кваліфікаційного відбору передбачає вибір постачальників, які мають добру репутацію, досвід та високий рівень якості товару. А на етапі тендеру кращі з кращих вже змагалися в ціні», — говорить директор B2B-Center Україна Марина Макарова.
SoftServe — одна з найактивніших українських учасників системи електронних торгів B2B-Center. За кілька місяців роботи компанія організувала в системі B2B-Center ряд процедур на загальну суму 17,2 млн грн. У системі електронних торгів B2B-Center SoftServe закуповує переважно комп'ютери і техніку, необхідну для розробки програмних продуктів.
Системність використання електронних торгівельних майданчиків B2B-Center, а також великі обсяги онлайн закупівель дозволяють компанії заощадити значну кількість коштів. Зокрема, в закупівлі комп'ютерного обладнання (ПК+монітори) вдалося досягти 11% зниження вартості обладнання, а в абсолютному обчисленні заощадити більше 600 тисяч грн. В одній із закупівельних процедур SoftServe заощадила 25% на закупівлі блоків безперебійного живлення. 11% зниження ціни вдалося досягти під час торгів із закупівлі серверного обладнання. Середня економія в торгах, організатором яких виступає SoftServe, становить 15%. Середня відвідуваність оголошених торгів потенційними постачальниками — 1100 компаній. Середнє число учасників у торгах SoftServe — 6 постачальників, що відповідає середнім показникам роботи українських компаній в системі електронних торгів B2B-Center, яка більше 12 років працює на міжнародному ринку, і учасниками якої є понад 168000 компаній з 110 країн світу.
«Будучи IT-компанією, ми стежимо за інноваціями і використовуємо в бізнесі найпрогресивніші інструменти. Ми переконані в тому, що за електронними торговими системами майбутнє. Споживчий сегмент електронної комерції стрімко розвивається. Міжфірмова онлайн торгівля також набирає обертів. Той результат, який ми отримуємо від роботи в системі B2B-Center, влаштовує нас на 100%», — зазначає Адріян Павликевич, віцепрезидент з ІТ компанії SoftServe.
Головні переваги системи B2B-Center — оптимізація витрат підприємства, розширення кола постачальників, широкий та гнучкий функціонал, можливість заощадити до 20% витрат при закупівлях і автоматизація 70% закупівельного процесу — роблять електронні закупівлі в системі B2B-Center одним з найбільш затребуваних інструментів розвитку бізнесу в сучасних умовах.
Просмотров: 462, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться