Минфин - Курсы валют Украины

Установить
31 октября 2022, 9:02 Читати українською

Глава криптовалютной биржи Coinbase: биткоин станет «новым» золотом

Генеральный директор Coinbase Брайан Армстронг скорректировал свои оценки терминов глобального внедрения криптовалют, заявив, что индустрия все еще находится в начале своего развития. Об этом пишет noworries.

Генеральный директор Coinbase Брайан Армстронг скорректировал свои оценки терминов глобального внедрения криптовалют, заявив, что индустрия все еще находится в начале своего развития.
Фото: hashtelegraph.com

► Подписывайтесь на телеграм-канал «Минфина»: главные финансовые новости

В новом выпуске подкаста Coinbase Around the Block Армстронг отметил, что рыночная капитализация биткоина еще недостаточна для того, чтобы BTC воспринимался как серьезный актив, способный выступить убежищем для инвесторов.

Армстронг уверен, что биткоин станет «новым золотом» в течение следующего десятилетия.

Читайте: Эксперт спрогнозировал рост капитализации рынка криптовалют до $300 триллионов

«Обычно в неблагоприятных макроэкономических условиях мы видим бегство инвестиций в безопасное место». В традиционной экономике это всегда было золото. … Во время этого спада мы осознали, что криптоэкономика просто не составляет достаточно значительного процента мировой экономики, экономики в целом, чтобы действительно относиться к ВТС как к цифровому золоту.

Я думаю, со временем это изменится. … В следующие пять или десять лет, когда криптоэкономика действительно будет составлять больший процент от мирового ВВП, люди будут относиться к ВТС как к «новому золоту», именно так", — заявил он.

Актуальные курсы криптовалют можно посмотреть здесь

Комментарии - 13

+
+119
Strangers
Strangers
31 октября 2022, 9:25
#
Криптосекта создала себе золото из воздуха для полного счастья они должны есть нарисованный хлеб Тогда все сойдется
+
+116
Володимир Нєтряпко (гіга-ватнік)
Володимир Нєтряпко (гіга-ватнік)
31 октября 2022, 9:28
#
Владелец ларька что тогргует прищепками — «прищепки станут новьім золотом, вот тє крєст!»
+
+12
Kharakternyk
Kharakternyk
31 октября 2022, 9:32
#
5−10 років. Саме стільки на це відвели.
+
+12
Три літри
Три літри
31 октября 2022, 9:42
#
ЖМ? Рептілоіди?
+
+12
Kharakternyk
Kharakternyk
31 октября 2022, 11:48
#
Глобалісти.
Вони же й рептилоїди:)
+
0
Три літри
Три літри
31 октября 2022, 11:51
#
Глобалістам той бенхтовент нах не нах. Максимум що є в їх планах це впровадження якихось CBDC.
+
+13
Kharakternyk
Kharakternyk
31 октября 2022, 12:13
#
Ну да і витіснення фіату. І тотальний контроль. CBDC — це також крипта, лише не децантралізована і буде виконувати функції грошей, а біткойн — золота. Для багатьох зараз це звучить, як повна дічь, але через 5−10 років багато хто буде дуже сильно здивований і обурений, але вже буде запізно.
+
0
Три літри
Три літри
31 октября 2022, 12:17
#
Ну да і витіснення фіату.

СИВС це не витесняння фіату, це використання нових технологій у якості фіату. Бо паперових купюр, а тим більше безгорівкових розрахунків та платіжних карток теж колись не було.

CBDC — це також крипта

Скоріше це просто блокчейк, а не крипта саме як крипта. Бо крім обмеження емісії у крипти також немає тотального контролю

але через 5−10 років багато хто буде дуже сильно здивований і обурений, але вже буде запізно.

Ми це чуємо останні 5−10 років, але віз все там. Ось у коно Аристович позивич ідею про 2−3 тижні.
+
+13
Kharakternyk
Kharakternyk
31 октября 2022, 12:42
#
Надійтесь на краще, звичайно. Але цей час все наближається — штучна пандемія на рівному місці, добровільна в лапках вакцинація не зрозуміло чим, при цьому повне нехтування конституціями всіх країн, намордники, неолголошена війна і не введення стану війни (юридично її вроді як і немає), прийняття під шумок деяких потрібних законів, смартфони Єбабушкам, інтернет в кожному ярку і багато іншого і менш видимого. І це все вже й послужить триггером до переходу і це все вже відбувається і по всьому світі. Але ми й далі будем робити вигляд, що нічого такого не відбувається.
+
+30
yarg
yarg
31 октября 2022, 14:04
#
Пандемия была и закончилась. и ничего страшного не случилось. войны и военное положение (которое ввели давным-давно) — это вообще наша история. Миру на это пофиг.
даа… интернет вот много где ловится… это факт.
Но все эти грозные события — они ведут к чему ?
Мне такие рассуждения напоминают разговоры в селе лет 300 назад -«а в соседнем селе двухголовый теленок родился — явный признак конца света!». Люди не меняются :)
+
+13
Kharakternyk
Kharakternyk
31 октября 2022, 15:26
#
Якщо Ви уважно слідкували за вірусом, він пропав з першими бомбардуваннями. Налякався і здристнув, як багато українців. Але українців більшість все ж таки залишилася, а вірус зчез. А це був кінець лютого — березень, саме якраз мало бути загострення. Не знаходите дивним?
Щодо пандемії, що вона була та скінчилася і нічого страшного не сталося — скажу, що сталося багато чого не хорошого, перше — це витирання ніг об кнституції, об права та свободи людей, об так звану демократію, яка і які здобувалися і будувалися в деяких країнах десятиліттями, а в деяких століттями. І все це зруйнувалося за рік-два. Друге — якщо взяти медичну маску і збільшити її отвори до рівня трикімнатної квартири, то вірус при такому масштабуванні збільшиться до розмірів чашки. Вчені це знали і говорили, але практично всіх заставили це одягнути, тобто незвели людей до рівня тваринного стада. І люди проковтнули, не дивлячись на всю абсурдність. Ну і хто сказав, що вона, пандемія, скінчилася? Вона на паузі через війну. Далі буде. Можете не сумніватися.
+
0
yarg
yarg
31 октября 2022, 15:47
#
Він не пропав. Просто коли на голову падають снаряди — люди бояться зовсім не вірусів.
https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3596119-za-tizden-v-ukraini-zafiksuvali-majze-23-tisaci-vipadkiv-covid19.html

до чого тут демократія — взагалі не зрозуміло. Демократія — це спосіб передачі влади. І все. Це не ліки від вірусу.




+
0
Три літри
Три літри
31 октября 2022, 9:41
#
Через 2−3 тижні/місяці/роки/століття?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться