Минфин - Курсы валют Украины

Установить
18 августа 2020, 8:38 Читати українською

Маск поднялся на четвертую строчку рейтинга богатейших людей мира — Bloomberg

Основатель компаний Tesla и SpaceX Илон Маск поднялся на четвертое место рейтинга самых богатых людей мира. Об этом сообщает Bloomberg.

Основатель компаний Tesla и SpaceX Илон Маск поднялся на четвертое место рейтинга самых богатых людей мира.
Фото: rbc.ru

Илон Маск поднялся в рейтинге после того как за один день акции Tesla выросли на 11%. Благодаря этому бизнесмен увеличил свое состояние на $7,8 миллиардов.

Общее состояние Маска оценивается в $84,8 миллиардов.

Бизнесмен потеснил с четвертого места генерального директора группы компаний Louis Vuitton Moet Hennessy Бернара Арно.

Читайте также:Илон Маск поднялся в рейтинге самых богатых людей планеты

Рейтинг

Первые три строки рейтинга занимают основатель Amazon Джефф Безос, основатель Facebook Марк Цукерберг и глава Microsoft Билл Гейтс.

Напомним

21 июля основатель Tesla и SpaceX Илон Маск вошел в пятерку самых богатых людей мира.

Комментарии - 2

+
0
bonv
bonv
18 августа 2020, 11:11
#
Генеральний директор Tesla Ілон Маск в п'ятницю опублікував пост в Twitter про те, що двухфакторная аутентифікація (2FA) для електромобілів «прикро запізнюється», але, обов'язково з'явиться вже зовсім скоро. Глава компанії не уточнив час, коли новий функціонал, який додає додаткову перевірку особистості власника, буде доступний. Однак запевняє, що ця поліпшена функція захисту від угону знаходиться на етапі «остаточної перевірки».
Згідно з публікацією Маска, двофакторна аутентифікація Tesla буде доступна через SMS і додаток для електромобілів, котра зазвичай вважаються більш надійним і безпечним способом отримання доступу.
Додаток Tesla вже зараз служить ключем для останніх моделей компанії, дозволяючи, серед іншого, віддалене блокування і розблокування автомобіля. Нововведення дозволить посилити захист авто від угону, і такий спосіб буде навіть надійніше будь-якої сигналізації.
Автомобілі Tesla і без нових захисних інновацій вважаються досить захищеними від крадіжок, оскільки вони включають діючу GPS, який дозволяє власникам відстежувати свої автомобілі в будь-якій точці світу. Компанія ввела необхідність введення PIN-коду для своїх автомобілів в 2018 році. Але додавання двофакторної аутентифікації підвищить рівень безпеки для систем безключового доступу Tesla.
+
0
bonv
bonv
18 августа 2020, 11:14
#
Ввозити електромобілі в Україну стало дешевше.
https://news.finance.ua/ua/news/-/476706/vvozyty-elektromobili-v-ukrayinu-stalo-deshevshe
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться