Минфин - Курсы валют Украины

Установить
22 февраля 2019, 12:45 Читати українською

Citigroup выпустила кредитные ноты под гривневые ОВГЗ на 60,5 миллионов

Citigroup Global Markets Holdings Inc. (США) выпустила кредитные ноты под гривневые ОВГЗ на 60,5 млн гривен. Об этом говорится в сообщении биржи Euronext Dublin, передает Stockworld.

Citigroup Global Markets Holdings Inc. (США) выпустила кредитные ноты под гривневые ОВГЗ на 60,5 млн гривен.
Фото: airfreshener.club

Что известно

  • Citigroup Global Markets Holdings Inc. выпустила кредитные ноты (CLN) под гривневые ОВГЗ со сроком погашения 3 июля 2019 года.
  • Кредитные ноты эмитированы по правилу Reg S — для неамериканских инвесторов.
  • CLN были размещены по цене 93,34% номинала. Citigroup Global Markets Holdings Inc. была одним из инвесторов в украинский госдолг осенью 2017 года, когда выпускала Ukraine Credit Linked Unsecured Notes под «залог» гривневых ОВГЗ.

В конце января «Минфин» сообщал, что Citigroup выпустила кредитные ноты под гривневые ОВГЗ на 777,42 миллиона гривен со сроком погашения 8 апреля 2019 года.

Комментарии - 4

+
0
bonv
bonv
22 февраля 2019, 13:14
#
У представництві США заявили, що влада повинна втілити в життя всі реформи, яких вимагали українці.
Корупція заважає українцям досягти економічного і політичного прогресу.
В посольстві США нагадали, що «п'ять років тому протестувальникам євромайдану вдалося прогнати корумповану владу» з країни.
«Проте корупція залишається нагальною проблемою, яка заважає українцям досягти економічного і політичного прогресу, якого вони заслуговують», — йдеться в повідомленні.
У представництві США відзначили, що «українська влада повинна остаточно втілити в життя реформи, яких вимагав народ України».
+
+15
bonv
bonv
22 февраля 2019, 13:17
#
В Україну заходять інвестори, які продають валюту і купують облігації в гривні.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
22 февраля 2019, 13:48
#
Це медвежа послуга… Продали 100 млн баксів купили гриньові облігації, через рік отримали відсотки, вже отримали 120 млн баксів бо курс стояв намісці, ну 115 млн в гіршому варіанті… І де вигода від такого інвестора??? Розводняк чистої води… У населення потрібно позичати гривню і повертати гривню. Це почали робити, але держ банки могли б і більш лояльні умови на ОВДЗ ставити, але ж їм то навіщо, вони краще депо візьмуть, вкладуть в ОВДЗ і замість реального власника грошей отримають прибуток. Державна політика заганяє державу глибоко в болото. Хіба може таке бути, щоб посередник отримував більше вигоди, ніж сторони угоди??? Може, вже маємо, але чи повинно так бути???
+
0
bonv
bonv
22 февраля 2019, 16:15
#
Я вже одному форумчанину пропонував створити спілку з декількох осіб і вкласти в ОВГЗ,, якщо коштів не вистачає… Бізнес це в першу чергу вигода… Тому все зрозуміло… Коли низькі відсотки по валютним то беруть гривневі…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться