Мінфін - Курси валют України

Встановити
motsnyj
motsnyj
5 квітня 2016, 12:33
Рост
Підкажіть, будь ласка, чи передбачено законодавцем умови дострокового виведення коштів з НПФ за ініціативою фізособи? Якщо я передумав, або в мене з'явилась якась нагальна потреба. Цікавить саме виведення коштів, нехай з штрафами чи комісіями, а не перевід у інший НПФ.
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
6 квітня 2016, 9:40
Не треба збуритись, а просто спитайте, як найкращим чином організувати сімейний капітал за допомогою НПФ. Ви можете використати недавньою моєю правозицією: pensioneriya.blogspot.com/2016/04/blog-post.html. Розкажіть доклвдно про свою сім’ю і обставини, а я запропоную вам найкраще рішення.
Загальна пропозиція буде такию: поки молоді і працьоваті, накопучуйте гроші не на свою пенсію, а віддайте їх на пенсійні рахунки старенькіх батьків. Все однак, вам і стане вашим, а поки що і маму з татом порадуєте на похвилі років: pensioneriya.blogspot.com/2016/03/69.html.
Законодавець має власний рахунок: НПФ повинен мати довгі гроші для економіці. Тому, вкладнику звертають вітрачені податки, а переносять їх до ноступних періодів, ще й у зменшеному вигляді. А наша справа, — використовувати на свій зиск те, що законно і не заперечено.
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 2

+
0
motsnyj
motsnyj
6 квітня 2016, 9:45
#
От цікаво для чого відповідати на те що я не запитував. Не потрібно пробувати здійснити мені продажу продукту. Я задав цілком конкретне запитання. Якщо хочете — дайте відповідь, якщо не хочете не відповідайте. Але навіщо писати ніпрощо мені не зрозуміло.
+
0
uainvestor
uainvestor
6 квітня 2016, 18:41
#
Відповідь отрипали не від мене, то і подяки, і претензії — не за адресою.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися