Мінфін - Курси валют України

Встановити
33208823
Панас Петров
16 січня 2020, 23:50
Панас
Вітаю, можливо питання не на тій гілці, але маю питання щодо контракту з НПФ. Подав заявку через минфин на контракт з «Династією», зі мною зв язався агент, який запропонував підписати заяву на приєднання, прислав повідомлення про відкриття індивідуального пенсійного рахунку, що я і зробив. Заяву на приєднання разом із копією паспорта, кода відправив агенту на АЦПО. Не можу отримати відповідь від агента стосовно процедури підписання контракту. Як повинна відбуватись процедура подписання контракту, дякую.
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
18 січня 2020, 22:21
Радіймо, Панасе, дякую за питання (подібне раніше вже було).
Варто знати, що всі відносини з учасниками НПФ веде адміністратор, а в деяких випадках, управляючий адміністратор. Для НПВ «Династія» це АЦПО: https://acpo.com.ua/index.php Природно, що НПФ, не покладаючись лише на адміністратора, урізноманітнюють і спрощують канали пошуку учасників. Працездатність одного з таких новітних каналів ви, Панасе, випробували на собі. Якщо ви незадоволені своїм агентом, то саме адміністратору варто ставити будь-які питання. Можливо, виясниться, що ніякого повноважного агента і не було, а з вами спілкувалась автоматична программа, тобто, робот, на кшталт автовідповідача. То який же допит з магнітофону?
Як досвідчений учасник і вкладник НПФ, я вважаю за краще звертатись напрямо до адміністратора (того ж АЦПО) або до його представникам (агентам), указаних в
контактах.

Следить за новыми комментариями

Коментарі - 5

+
0
mary27
mary27
17 січня 2020, 23:07
#
Добрый вечер.

Сейчас у ''Династии'' вслед за ''ОТП Пенсией'' появилась возможность заключать контракт по оферте.
Собственно, по этому принципу и заключен ваш контракт.
Изъявили желание, подали документы представителю НПФ…
По сути договор уже подписан.
Последний штрих — внесение денег на инд.пенсионный счет.
Без него ''пустой'' контракт через время аннулируется (защита от слишком хитрых агентов).

В большинстве НПФ остался обмен заверенными и подписанными экземплярами договоров.
Такой вариант, не смотря на его громоздкость, считаю более правильным.

А ''оферта'' — видимо в расчете, что у нас таки устроят пенсионную реформу, будет отн.много желающих, а для этого нужно меньше бумажной волокиты.

Вопрос вам — а почему именно ''Династия''?
+
0
VlaDonUa
VlaDonUa
21 січня 2020, 0:12
#
Приветствую. 
А можно узнать ваше мнение по поводу НПФ? Где у вас открыты счета?
У меня например с 2017 в Династии, ОТП, Соц.стандарте.
Я за эти два года удовлетворен показателями Династии и ОТП, чего не могу сказать про соц.стандарт. В сравнении с другими двумя, показатели скромные.
+
0
mary27
mary27
27 січня 2020, 20:39
#
А мнение о каком НПФе вас интересует? Я про свои писала уже, тоже 3.
+
0
VlaDonUa
VlaDonUa
27 січня 2020, 22:34
#
О тех где у вас открыты счета ) не видел ваших комментариев про них. Давние посты пока не  мониторил. И вообще, про актуальность НПФ в современных реалиях. Спасибо
+
0
mary27
mary27
1 лютого 2020, 12:47
#
У меня - вместо ''Династии'' НПФ ''ВСЕ''. Именно, как ''валютный'' НПФ. Собственно, СЧА там движется точно соответствуя валютному курсу. Хотите, чтоб я написала свои комментарии в дополнение к комментариям КУА?) Они будут вторичными) Актуальность - там ничего не изменилось, НПФ все так же хороший способ создания личной негосударственной пенсии. Есть некоторые законодательные недочеты, но до моей и вашей пенсии их скорее всего исправят. Насчет спора ''НПФ против депозита'', это будет актуально до оживления рынка ЦБ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися