Мінфін - Курси валют України

Встановити
kag1912
kag1912
13 лютого 2019, 17:48
Андрей, Днепропетровск
Добрий день, Сергій.
У 2007-2008рр я був клієнтом компанії ТОВ КУА АПФ «Парекс Ассет Менеджмент Україна». Мій роботодавець перераховував частину моєї зарплати в цей фонд. Звіт про свій внесок я отримував востаннє в 2010р. Розмір моїх накопичень тоді становив 12000грн. Потім цей фонд загубився. В інтернеті я знайшов інформацію про те, що цей фонд кілька разів міняв назви і потім завершив свою діяльність в Україні. На сайті ПФ України в своєму кабінеті я так само не знайшов інформації про те, що кошти цього фонду беруть участь в моєму пенсійному забезпеченні. Питання полягає в наступному — куди порадите звернутися, що б дізнатися про стан мого вкладу. Упевнений, що це буде цікаво не тільки мені. Заздалегідь дякую за приділену увагу.
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
13 лютого 2019, 19:37
Доброго дня, Андрію.

На жаль для вас, я не займаюсь пошуками на фінансових ринках України, — ось. прийде Марія, можливо. вона знає більше. Я впевнений, що українські НПФ не губляться і своїх назв не змінюють. Вірогідно, що ваш НПФ злився з іншим, де досі ваші пенсійні накопичення благополучно чекають на вас. Спробуйте звернутись до НАПФА: http://www.napfa.com.ua/
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 1

+
0
Sergo Ordgonikidze
Sergo Ordgonikidze
21 лютого 2019, 22:51
#
«Парекс Ассет Менеджмент Україна» переименовалось" в «Citadele Asset Management Ukraine».
«Citadele Asset Management Ukraine» переименовалась в «Mizush Asset Management Ukraine».

Собственно, «Mizush Asset Management Ukraine» вполне себе здравствует. Если фонд «закончился», а Вас письменно не уведомили о судьбе Ваших денег, будьте уверены, что все новые перерегистрации происходили с внесением в т.ч. Ваших денег в уставники новых лохотронных юрлиц.

ЗЫ: а каким боком ПФУ к Вашим деньгам в НПФ? Если Вы лично не проконтролировали деньги в 2010 году, когда эти мошенники в первый (?) раз кинули всех, и не подали иск, то при чем тут ПФУ, его сайт и каким таким волшебным образом деньги из НПФ могут учавствовать в Вашем пенсионном обеспечении в солидарной системе, за которую только и отвечает ПФУ?!?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися