Мінфін - Курси валют України

Встановити
ivanzim
иван басов
31 серпня 2016, 11:14
иван, полтава
Наличие депозитов на сумму выше 170тыс.грн. в банках, 1) является препятствием для получения субсидии или нет, 2)при
расчете суммы субсидии учитываются полученные % по депозитам или только зарплата, или суммируют % + зарплата. СПС.
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
2 вересня 2016, 17:21
Наличие депозита сейчас никто не считает наличие депозита. Поэтому даже, если у Вас будет 1 млн. грн на депозите. Анализируют только расходы на сумму больше 50 тыс. грн и только безналичные расчеты
Не имеет значение источник происхождение денег. СЧитается, если у Вас есть деньги, значит ВАм субсидии не нужны
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 5

+
0
DiGek
DiGek
31 серпня 2016, 14:42
#
Почитайте, тут все написано teplo.gov.ua/subsidies/6
+
0
REPEJ
REPEJ
31 серпня 2016, 20:35
#
Я читал многое на этом сайте teplo.gov.ua/subsidies/6 и пришел к выводу:
1. если уже была оформлена субсидия — автоматически специалисты УСЗН должны пересчитать и включить все легальные доходы в т.ч и % по депозиту.
2. если только оформляете субсидию — в декларации надо писать: имею депозитный вклад в банке… и все! никаких цифр указывать не надо! Пускай спецы из УСЗН сами ищут ваши доходы!
+
0
oleksandrr
oleksandrr
1 вересня 2016, 17:53
#
www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/publish/article?art_id=187884&cat_id=160234. Відповіді на запитання громадян щодо житлових субсидій.
— Чи існує можливість позбавлення людей субсидій у разі відсутності в їхніх деклараціях даних про доходи від вкладів у банках?
— Постановою КМУ від 28.2.2015 р №106, яка набрала чинності 1.5.2015 р, було внесено зміни до Положення про порядок призначення і надання населенню субсидій. Серед іншого, було встановлено: «Для призначення субсидії сукупний дохід обчислюється виходячи з отриманих особами доходів без урахування податку з доходів фізичних осіб, інформацію про які зазначено у декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії» (пункт 8 Положення).
Тобто громадяни самі декларували всі доходи та їх розміри. Також у Положенні сказано:
«Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення субсидії та на визначення її розміру» (п.13).
Але постановою КМУ від 26.6.2015 р №475 до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій (п.8 абзац 2) внесено зміни, якими встановлено: «До сукупного доходу не враховуються сплачені особою аліменти, доходи від розміщення депозитів, ...»
Тому, якщо Ви звернулися по субсидію після набрання чинності цієї постанови (26.6.2015 р), немає потреби вказувати такі доходи в декларації.
+
0
oleksandrr
oleksandrr
1 вересня 2016, 17:53
#
Окончание: Наявність такого доходу жодним чином не впливає на призначення субсидії і не може спричинити повернення раніше призначеної субсидії.
+
0
REPEJ
REPEJ
1 вересня 2016, 19:26
#
У меня депозита нет, а субсидия — есть.
самое лучшее — пойти в районное отделение фискальной (налоговой) службы; предъявить паспорт и код и потребовать справку о Ваших доходах за 2015г Вас заставят написать заявление и через 5 рабочих (по народному — неделя) дней — Вы получите там-же всю информацию. Эти доходы УСЗН будет искать и оформлять на них субсидию, а источники получения этих доходов надо обязательно писать при заполнении декларации. Не дай бог не напишете — обойдется дороже — будут проверять.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися