Мінфін - Курси валют України

Встановити
vladika
Vladimir К.
2 січня 2016, 12:38
Vladimir, Odessa
На сколько я понял, банковская тайна с 01.01.2016 г. сохранена и наличие депозитов в банках сумарно на любую сумму не влияет на как на уже назначенную так и на назначение новой субсидии?

На веб-стр. w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=57386 указано: «Закон підписано», а если посмотреть через пункт «Порівняльна таблиця 11.12.2015» в
«Стаття 62. Порядок розкриття банківської таємниці
Інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками:
Відсутня»

Так ли это?
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
4 січня 2016, 18:27
В ЕС давно это действует правило, если Вы хотите для себя льготу, Вы обязаны доказать, что Вы бедный, в том числе и показать все Ваши депозиты. Не получайте субсидии
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 4

+
0
sattva
sattva
2 січня 2016, 14:03
#
Відсутня — это касается того что было раньше( левая колонка), правая колонка — новые положения
+
0
oleksandrr
oleksandrr
2 січня 2016, 14:05
#
Это до 1.1.16 была Відсутня, а теперь смотрите колонку справа: 10) центральному органу виконавчої влади, який забезпечує формування державної фінансової політики, на його письмовий запит під час бюджетного процесу з метою проведення верифікації і перевірки достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання  соціальних виплат, пільг, субсидій, пенсій, заробітних плат, інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, коштів Пенсійного фонду та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, та своєчасного і в повному обсязі їх здійснення, надається інформація щодо відкритих на їх ім’я рахунків (поточних, кредитних, депозитних тощо), операції та залишки за ними. У випадку нарахування та отримання соціальних виплат, пільг, субсидій, призначених на  сім’ю або домогосподарство, інформація надається щодо кожного з членів сім’ї або домогосподарства».
+
0
Vladimir К.
Vladimir К.
2 січня 2016, 15:09
#
Да уж, принял желаемое за действительное.
+
0
bill852
bill852
3 січня 2016, 20:41
#
« на його письмовий запит під час бюджетного процесу з метою проведення верифікації і перевірки достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування »
Поскольку единой базы вкладчиков нет, значит надо будет подавать письмовий запит
в каждый банк. Скольки их там ещё осталось? А я то думаю, што это власть с такой злобой их уничтожает. Это ж по каждому громадянину по 100запросов (даже если и в электронной форме) надо послать. Или как ??
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися