Мінфін - Курси валют України

Встановити
gudvindik
gudvindik
14 грудня 2015, 14:27
gudvindik
Уряд вніс до парламенту законопроект №3628, який серед іншого передбачає доповнення закону «Про банки і банківську діяльність» нормою, що інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками інформація щодо відкритих на їх ім’я рахунків (поточних, кредитних, депозитних тощо), операції та залишки за ними… Яка реакція банків буде, люди почнуть забирати депозити — це факт! Ваша думка по цьому?
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
15 грудня 2015, 9:37
В ЕС это уже давно существует. ВЫ что против евроинтеграции
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 5

+
+10
HYPERNOVA15
HYPERNOVA15
14 грудня 2015, 18:21
#
Не факт. Честным людям скрывать нечего. А криминал пусть и боится (хотя без смертой казни их не достанешь).
+
0
oleksandrr
oleksandrr
14 грудня 2015, 19:08
#
При отсутствии банковской тайны будет легче следить за доходами граждан по депозитам и каким-то образом учитывать это, например, при назначении субсидий. На сегодня эти доходы не учитываются при назначении субсидий и, думаю, не в последнюю очередь из-за трудностей отследить такие доходы и именно благодаря банковской тайне. А учитывая уменьшение процентных доходов из-за налогообложения и увеличение рисков банковской системы, а также еще и риск потерять субсидии при дальнейшем уже обещанном росте и так непомерных тарифов, многие предпочтут просто перейти в доллар и тихонько сидеть без всяких депозитов — и надежнее, и выгоднее, и спокойнее… Мне лично так ка-жет-ся.
+
0
gudvindik
gudvindik
14 грудня 2015, 23:59
#
Постановою Кабінету Міністрів України
від 26 червня 2015 р. № 475
4) пункт 8 викласти в такій редакції:
“8. Для призначення субсидії сукупний дохід обчислюється виходячи з нарахованих особам доходів без урахування податку з доходів фізичних осіб, відомості про які надаються структурним підрозділам з питань соціального захисту населення ДФС, Пенсійним фондом України, фондами соціального страхування, вищими навчальними закладами у порядку, визначеному пунктом 13 цього Положення, а також
До сукупного доходу не враховуються сплачені особою аліменти, доходи від розміщення депозитів, грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичних операціях, допомога громадських та благодійних організацій, допомога на поховання, одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності.
+
0
gudvindik
gudvindik
15 грудня 2015, 0:04
#
То есть доходи від розміщення депозитів не враховуються, оно не влияет на субсидию согласно постанови Кабінету Міністрів України
від 26 червня 2015 р. № 475 а зачем тогда надо розкривать інформація щодо відкритих на їх ім’я рахунків (поточних, кредитних, депозитних тощо), операції та залишки за ними… Пояснить что за дебілізм?
+
0
HYPERNOVA15
HYPERNOVA15
15 грудня 2015, 19:32
#
Я думаю через какое-то время( тут вопрос) доходы по депозиту будут учитывать.Это они готовяться, чтобы было. Но это может через годик будет как вариант.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися