Мінфін - Курси валют України

Встановити
virtual97
virtual97
14 березня 2015, 15:01
Сергій
Добрий день!
Хотів би почути Вашу думку на рахунок надійності відкриття доларового депозиту в Ощадбанку. Планую розмістити в ньому суму що перевищує еквівалент 200 тис, так як в ньому гарантується 100-відсоткове повернення коштів незалежно від суми. Ми всі розумієм що це все умовно, але все-таки. Які ви бачите ризики на рахунок цього і, можливо, володієте інформацією на рахунок того, чи були випадки (або по прогнозам можуть бути), що банк повертає/повертатиме саме валютні депозити не у валюті?
Дякую!
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
15 березня 2015, 9:04
Це державний банк. Дійсно по закону, 100% Ваших вкладів гарантується державаою. В Україні це самий надійний але сама Україна має ризик. Ви ж бачите, що відбувається з економікою. Вона розвалюється і Ощадбанку тяжко також
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 3

+
0
Василина Вербицька
Василина Вербицька
14 березня 2015, 21:31
#
Відповідаю, від цих хлопців, що прийшли можна очікувати що завгодно. Так що ризик є завжди, коли кладеш гроші на депозит. Але все-таки в даному випадку він мінімальний.
+
+9
rendik
rendik
14 березня 2015, 21:42
#
Банк хоть и государственный, но подумайте сами если он ляжет-то кто вам что нибудь будет отдавать, помне это трюк что бы заманить вкладчика-сейчас выгоднее выждать время.
+
+1
Arhipov
Arhipov
15 березня 2015, 14:01
#
Банк государственный, гарантия 100 процентная, но за счет чего эта гарантия? за счет того что государство напечатает гривны столько сколько надо, но есть одна проблема, государство не может печатать доллар и евро, то есть если придет день Ч, то думаю государство примет какой нибудь закон о переводе валютных вкладов в гривну, а вот в гривне, к тому моменту ничего не стоящей уже отдаст как и обещало в полном объеме
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися