Мінфін - Курси валют України

Встановити
oleksandrr
oleksandrr
1 березня 2015, 13:18
Олександр
И в подтверждение предыдущего: А. Илларионов в интервью сказал ukrainian.voanews.com/content/article/2580600.html: «Протягом попередніх десяти місяців численні спеціалісти, економісти й експерти радили, рекомендували, пояснювали, переконували українську владу зробити такі кроки. Але українська влада їх не зробила. А кроки потрібні дуже прості. Це абсолютне скорочення бюджетного дефіциту аж до нуля. По суті, його ліквідація, що в свою чергу вимагає суттєвого скорочення держвитрат, реформи «Нафтогазу», яка в тому числі передбачає підвищення тарифів на газ; а також реформи пенсійної системи або принаймні здійснення перших кроків у напрямку її реформування. Ніщо з цього не лише не зроблено, а й навіть не обговорюється. Яка ймовірність того, що ці кроки будуть здійснені за ті місяці, що залишились? Моя відповідь – невисока.
Кореспондент: Це доводиться чути доволі часто. Ось цю тезу, що про помилки і президентові Порошенку, й уряду казали безліч експертів, але зміни так і не відбулися. Як це можна пояснити?
Ілларионов: Я залишу мої коментарі, щодо того чому це відбувається, при собі.
Кореспондент.: Іншими словами – так може діяти лише антиукраїнький уряд?
Ілларионов: Я б сказав так: мені хочеться вірити, що такий підхід пов’язаний із загальним рівнем нерозуміння, але, оскільки ці люди демонструють високий рівень обізнаності в інших галузях, то пояснення нерозуміння у одній вузькій і не дуже складній галузі, виглядає непереконливо.»
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
1 березня 2015, 19:56
Що ту сказати… Через 5-7 а може 10 років економіка України і рівень життя українців вернется до рівня 2013 року, І будет запитання, навіщо втратили ці десять років. Адже і олігархи і коррупція будет так, як і 2013 році
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися