Мінфін - Курси валют України

Встановити
SerhioKa
SerhioKa
17 грудня 2014, 0:33
Сергsій
І ще одне. Щоб зберегти свої заощадження від знецінення можна їх перевести у валюту. Найдешевше купити у банку, але її потрібно поставити на депозит, інакше не продають. Виглядає все ніби гарно і надійно. Але в кінці листопада на укр.правді зявилась стаття «чи перетравлять банки курс 16 грн. за $», з якої слідує, що чим вищий курс, тим менше валюти банки зможуть повертати, що насторожує. За чутками на наступний рік курс може впасти навіть до 30, тоді виходить що ніхто валюти уже не побачить? Я чомусь впевнений, що банки знають, що курс буде великий і депозити небуде чим віддавати, тоді чому продають, краще б уже непродавали вони взагалі, вони ж цим себе потягнуть на дно, чи я може щось неправильно розумію?
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
17 грудня 2014, 16:45
Зараз паніки багато. Уже на чорному ринку 20-22 грн. У паніки великі очі. Я не здивиюсь, якщо будет 30 грн. Хоча я думаю ніхто не подумає, як буде жити економіка при курсі 20 грн.
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 1

+
0
VictorS
VictorS
17 грудня 2014, 17:36
#
Курс і буде 30. Через кілька місяців, а то й раніше. А банки не тільки продають, але й купують валюту. А власники такого банку, як Приват ще й мають величезну кількість компаній, що приносять їм прибуток. Я розумію вашу проблему. Просто вам потрібно вибрати надійний банк, який напевно вам поверне валюту. Як, наприклад, Райффайзен банк Аваль. Але там малі відсотки. Я особисто тримаю валютний депозит в Приваті. Вибачте за втручання.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися