Мінфін - Курси валют України

Встановити
anarhist
anarhist
14 грудня 2014, 16:05
ivan, Bila Tcerkva
В розумних межах, з інтервалом, дострокове розірвання депозиту банку вигідне-не треба сплачувати % клієнтам. Депозит з 25% ставкою з виплатою в кінці терміну, коли у договорі 13%, а прорекламована ставка (ще+12%) донараховується в кінці терміну- дуже вигідний.Напр.депо на 9 місяців.Банк протягом 9-ти міс.користується коштами, сплачує 15% податку з доходу по депо( який нараховано за ставкою 13%) і тільки в кінці 9-го місяця держава ГАРАНТОВАНО отримує податок з тих донарахованих 12%(у валюті-6%)за весь термін депозиту.У гривні це реально інші гроші ніж за 8 міс. до цього.Банку-кльово! Податок з доходу по депо сплатив у грн. за13%річних(+12%у кінці), у євро-4,5%(+6%),USD-5,5%(+6%), у випадку ТА-теж норм.ФГВ виплатить по договору депо-13%, 4,5% і 5,5% відповідно. Держава теж отримає своє хоч і з запізненням.Що отримує клієнт(пацієнт)? Валюту не віддають, гривня здевальвована і теж не дуже дають.Геморой...! Хтось зацікавлений у відновленні довіри до банків, до держави, що вириває своЇ 15% з ''доходу'' по гривні у тих хто рятує нац.валюту? Якщо договір депо між банком і клієнтом заключено напр.у січні 2013 р.-чому він підпадає під дію якоїсь постанови НБУ прийнятої через пів року? Чи може суд арештувати рахунки банку до сплати ним боргу(депозиту)?
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
14 грудня 2014, 18:29
Суд може арестувати Ваши депозит, якщо Ви на сплати борг. У банк працює і за рахунок погашення кредитів погашає депозити. Якщо Ви заблокуєте роботу банку, як тоді погашали кредити і повертати Вам депозити
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 1

+
0
anarhist
anarhist
14 грудня 2014, 22:59
#
Я мав на увазі ''арешт на рахунки'' — гроші які поступають від усіх видів діяльності банку спрямовуються тільки на погашення боргу перед ВКЛАДНИКАМИ!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися