Мінфін - Курси валют України

Встановити
oleksandrr
oleksandrr
27 жовтня 2014, 16:24
Олександр
Олександре Андрійовичу! Щось у мене геть голова пересталв варити — то може Ви розтолкуєте мені, де все-таки у нас окупаційнв влада? Невже таки в Криму?
Але, якщо згадати проект закону про оподаткування нерухомості нашого уряду (а він же не окупаційний!?!?!?), то в мене знову щось з головою: не стикується щось та не можу втямити, де все-таки окупаційнв влада? Може хтось щось переплутав, а я тут страждаю! Зістикуйте поняття «окупаціність» з діями нашого уряду на ниві оподаткування нерухомсті в Україні. Допоможіть, будь ласка! Але перед відповіддю прочитайте, будь ласка, нижче написане:
Окупаційна влада ввела в Ялті податок на житло. zik.ua/ua/news/2014/10/26/okupatsiyna_vlada_vvela_v_yalti_podatok_na_zhytlo_534904 Причому ставки будуть застосовуватися в залежності від інвентаризаційної вартості об’єктів оподаткування, помноженої на коефіцієнт-дефлятор, і становитимуть при вартості об’єктів до 300 тис. рублів – 0,1%, від 300 до 500 тис. – 0,2%, а понад 500 тис. – 0,3%.
Разом з тим, від сплати цього податку звільняються інваліди, військовослужбовці, члени їхніх сімей, пенсіонери, члени багатодітних сімей.
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
27 жовтня 2014, 17:00
Звичайний податок і не великий податок. Яценюк хоче внести зміни до Податкового кодексу і з 1 січня обкладати податким усі квартири та будинки. ЦЕ він називає «Україна стає європейською державою». Ну що ж, якщо українці хочу більше платити податки, то самі винні
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 3

+
0
Евгений Степанов
Евгений Степанов
28 жовтня 2014, 8:50
#
У нашего народа начались припадки мазохизма (получать удовольствие, испытывая унижение, насилие или мучения). Я думал, что после всех проделок премьера по налогам, газу при голосовании его партия будет последней-ошибся, первая. Значит люди получают удовольствие? Народ всегда прав-ему и платить. А может быть я чего-то не понимаю?
+
0
oleksandrr
oleksandrr
28 жовтня 2014, 16:53
#
Не вы один — я тоже не понимаю… И тут не просто припадки мазохизма, а видать по всему — какой-то беспрерывный процесс (если, конечно, начисто исключить шулерство власти, но правда тогда многое не понятным становится — каким образом имея пару недель назад рейтинги на грани прохождения в ВРУ и получив по экзит-пулам меньше на ~3% от первого места, вдруг оказаться на первом месте?!). А беда в том, что пойдем на дно все вместе, но опять-таки к сожалению без самих «камикадзе» — они благополучно слиняют в теплые края…
+
0
Евгений Степанов
Евгений Степанов
29 жовтня 2014, 8:38
#
Б
oleksandrr. Может быть это объяснение? Если к правде святой, мир дорогу найти не сумеет, честь БЕЗУМЦУ который навеет, человечеству сон золотой. П. Ж. Беранже.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися