Мінфін - Курси валют України

Встановити
client5802
client5802
23 квітня 2014, 12:05
допрыгались!!!

Український уряд направив Міжнародному валютному фонду (МВФ) звернення про надання кредиту та сподівається до кінця місяця отримати відповідь, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Без допомоги МВФ Україні дефолту не уникнути — президент Американської торговельної палати
«Сподіваюся, що до кінця поточного місяця Міжнародний валютний фонд розгляне наше звернення та ухвалить відповідне рішення (...) Яким воно буде, ми дізнаємося протягом найближчих десяти днів», — сказав він, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

За його словами, напередодні ввечері уряд підготував текст звернення до МВФ про отримання кредиту та відновлення програми, що дасть змогу стабілізувати економічну ситуацію в Україні.

Яценюк поцікавився у міністра фінансів Олександра Шлапака долею цього звернення, і глава Мінфіну повідомив: «Ми відправили документи вчора вже пізно вночі, Вашингтон їх отримав, і наша місія підготувала весь необхідний пакет… і передала керівництву».

Згідно з інформацією на сайті МВФ, на порядку денному виконавчої ради директорів фонду аж до 2 травня включно українське питання відсутнє.

Без допомоги МВФ Україні дефолту не уникнути — президент Американської торговельної палати

Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
23 квітня 2014, 17:39
А помните, я Вам еще в начале Майдан говорил — ничего хорошего не получиться из этой затеи Добаловались…
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 3

+
0
vitpobeda
vitpobeda
23 квітня 2014, 17:29
#
Неужели Вы не понимаете, что Яценюк тянет время… он хочет получить деньги МВФ поближе к выборам, чтобы использовать этот факт в пропагандистских целях. Возможно и курс доллара временно уменьшится… А иначе как остаться у власти?
+
0
Борис Сват
Борис Сват
24 квітня 2014, 2:52
#
Глупость какая, тянет время, занимают под что- преобразования в стране, уменьшив дыру бюджета. Я думаю это и будет помощь в мае
+
0
vitpobeda
vitpobeda
24 квітня 2014, 6:14
#
А зачем им затыкать дыру в бюджете? После выборов будет новое правительство… А то, что помощь будет в мае, так никто и не сомневается… Если обещали в апреле, то в мае точно дадут… Но женьги МВФ нельзя использовать для преобразований… Зайдите на сайт МВФ и прочтите их правила… для этого нам дает деньги Европейский банк и другие банки… хотя у нас законы никто не выполняет… Но не это главное… а главное, что большинство министров и т. д., чувствуя потерю своих должностей спешат побольше наворовать…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися