Мінфін - Курси валют України

Встановити
Lyudmila9398
Lyudmila9398
19 червня 2014, 21:05
Людмила, Глухов
Добрий вечір! Не підкажите в чому суть розслідування зави про відміну операцій. 30 вересня 2013 року близько 3 години ночі з моєї картки Ощадбанку шахраями через Інтернет було викрадено 2204,50 грн. Вранці того ж дня (30 вересня) картку я заблокувала і написала у відділенні банку в Глухові заяву про відміну транзакцій. Мені пообіцяли повідомити про результати проходження службового розслідування з даного питання.
Я отримала відповідь з банку, І з даного документа тільки видно, що платежі були успішно проведені, це було відомо і без розслідування. Чи можливо дізнатись географічне місцезнаходження, ІР-адресу та реєстраційну інформацію щодо користувача яким було здійснено шахрайські операції?
Я зверталась до всіх компаній, через які здійснювались платежі, то там отримала відповідь, що служба безпеки тільки співробвтникам банку надасть дану нформацію. Чи можу я вимагати від співробітників банку результати цих звернень з вказанням географічного місцезнаходження, ІР-адреси та реєстраційної інформації щодо користувача яким було здійснено шахрайські операції?
Ответ эксперта
CardMaster
CardMaster
19 червня 2014, 21:16
Добрый день.
Требовать от сотрудников банка вы данную информацию можете. Но вот дадут ли вам ответ — под вопросом.
Очень запросто могут сослаться на то, что данные расследования не разглашаются. И сослаться на внутренний документ банка.
Результаты расследования вы какие-то получили? Кроме того, что транзакции успешно проведены.
Отследить путь входа пользователя в интернет не всегда есть абсолютно реальным. Есть способы спрятать свое местонахождение.
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 2

+
0
Lyudmila9398
Lyudmila9398
19 червня 2014, 21:29
#
У відповіді про розслідування мені тільки написали, що операціії здійснені через мережу інтернет і признані легітимними.для подальшого розслідування запропоновано звернутись до правоохоронних органів. До яких я звернулась в той же день, коли і длокувала картку. Слідчий мені сказав, що така відповідь не є результатом розслідування і він зробив запит з свого боку з даного питання.На даний час більш ніякою інформацією я не володію.
+
0
CardMaster
CardMaster
19 червня 2014, 22:21
#
Вам необходимо уточнить ход расследования в правоохранительных органах.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися