Оминайте цю компанiю, проблемна

Awerh2026-06-10 12:48:19
Через цю компанію я придбав земельну ділянку сільськогосподарського призначення на підставі озвучених умов оренди та фінансових показників. Однак після завершення угоди з'ясувалося, що реальний стан справ суттєво відрізняється від того, що було заявлено під час продажу.

По-перше, компанія фактично не мала жодної актуальної інформації про орендаря. Мова йде не про те, що мені не надали контакти — їх у компанії просто не було. Представники компанії не знали, як зв'язатися з орендарем, де він фактично знаходиться та через які канали можна встановити контакт. Допомогти у вирішенні цього питання вони не змогли. Усі контакти орендаря мені довелося самостійно шукати протягом тривалого часу через сільські ради та інші джерела. Лише після власних пошуків мені вдалося встановити зв'язок з орендарем і з'ясувати реальні умови оренди.

По-друге, після встановлення контакту з орендарем з'ясувалося, що умови договору оренди, зазначені в комерційнiй пропозиціi та озвучені представниками компанії під час продажу ділянки, не відповідають дійсності. Фактичні умови виявилися(орендна плата) приблизно у 2,5 раза гіршими за заявлені. В результаті угода, яку я укладав, виходячи з наданої інформації, виявилася економічно невигідною.

Після того як я повідомив компанію про виявлені невідповідності, менеджери та найвище керівництво фактично припинили комунікацію. На телефонні дзвінки не відповідають, повідомлення ігнорують, жодних пропозицій щодо врегулювання ситуації або вирішення проблеми не надали.

Також за час взаємодії з компанією я звернув увагу на постійну зміну менеджерів. Спостерігається висока плинність кадрів, причому зміни відбуваються регулярно. Якість комунікації при цьому залишається низькою: спілкування часто є неклієнтоорієнтованим, непрофесійним і неприємним.

Раніше компанія пропонувала досить цікаві інвестиційні можливості, що частково компенсувало недоліки в комунікації. Проте наразі ситуація змінилася: пропонуються ділянки з орендарями, щодо яких відсутня належна інформація та контакт, а заявлені умови можуть не відповідати фактичним.

З огляду на власний досвід, не можу рекомендувати цю компанію. Потенційним покупцям раджу розглянути інших посередників, які перевіряють достовірність інформації, гарантують відповідність заявлених умов фактичним, забезпечують контакт з орендарем, супроводжують клієнта після угоди та не уникають відповідальності у випадку виникнення проблем.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано