Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обжег руку и в выплате отказано

1/5
Dizicus2023-11-21 15:43:12
Полтора месяца ожидал выплату и собирал документы и печати, плачу в эту аферестичкскую Кантору уже год. Меня уверяли что за любую травму выплачивают огромную сумму и вот я столкнулся, результат оправдал мои догадки что никто и ничего не собирался мне возмещать.
23 ноября 2023, 13:29
Відгук зарахований (на 23.11.2023).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Коментарі до відгуку - 1

KwellentinaKwellentina2024-01-23 22:31:53
Фраза " Меня уверяли что за любую травму выплачивают огромную сумму..." викликає прям посмішку. Якби я Вам сказала давай 100000 грн сьогодні і за місяць ти отримаєш 1000000грн Ви теж послухаєте і знайдете гроші? Ви хочете халявних грошей? Ну шо за відгук?! Жах! Перше, ви отримаєте рівно стільки, скільки по вашому покриттю передбачено правилами страхування! Друге, якщо Ви подаєте недостатньо документів, то у Вас запрошують більше, щоб прийняти рішення і якщо ви місяць тягнете з документами, то чиї проблеми? Компанія чітко каже, які документи треба для андерайденгу. Тут ще насправді питання, як Ваш консультант оформив Вам договір: аби рахувались щоб заробити чи дійсно підійшов до питання як спеціаліст. Не питання зараз в Страховій, питання в тому, що Ви не розумієте, що оформили і консультант не парився з оформленням, бо хотів заробити. Якби Ви попросили поради, я би порадила змінити консультанта.
Відгук успішно відредаговано