Мінфін - Курси валют України

Встановити

Metlife крута компанія!!!

5/5
Kwellentina2020-10-21 14:27:49
Я з тих людей, які не дуже вірять відгукам. Перед тим, як брати поліс страхування в компанії Метлайф, до речі, через консультанта компанії Старлайф, я не шукала відгуки про одну чи іншу компанію. Чому? А все дуже просто, яка би не була компанія, вона не буде ідеальною для всіх і завжди знайдуться недоброзичливі люди. Та й сервіс!

Моя історія: Минулого року (2019р) після смерті мого чоловіка я взнала про систему страхування (до того я знала лиш факт існування страхових компаній і теж, як більшість людей вважала, що то якась фігня). Ну але раз вже запропонували розказати детальніше, що то таке і як працює, то чого б і не послухати. Хіба за то, як то кажуть, «дадуть по писку»? Послухала, розклали по полочках і я просто прозріла. Вирішила взяти поліс собі, пізніше і мама взяла і брат з жінкою. В мами через пару місяців стався страховий випадок: заключення — сильний забій колінного суглоба. Отримала виплату 5 000 грн, а поліс взяла на 10 000 грн в лютому 2020р. Зі мною рік нічого такого не ставалося, або я просто не фіксувала вважаючи, що то дрібниці. Одним словом, ситуація, в мене банальна. Їла казінакі, попався камінчик, який надламав два зуба. Пішла до стоматолога, полікувала. Там він і запитав чи маю страхівку, бо може виписати довідку. Я ж то не знала, шо таке теж покривається. Дзвоню до свого консультанта і все розказую. Оформляємо документи і от я маю виплату 6 600грн, а поліс на 10 000 грн. Пишуть всякі, що то лохотрон, то виходить моя сім'я така везуча? Ну чесно, брєдово звучить. Завжди всім рекомендую і буду рекомендувати Метлайф і як мінімум свого консультанта Старлайфу, він сто разів перепитав чи помогти в оформленні документації. Сервіс на вищому рівні.

Коментарі до відгуку - 4

Ютуб.комЮтуб.ком2020-10-25 21:55:06
У меня к Вам есть несколько вопросов ....

Я так понимаю, что Вы оформляли невыгодную накопительную программу. Зачем?
Деньги, которые пошли на накопление и оплату услуг посредников, можно было значительно выгоднее вложить.
Свои выплаты Вы получали по рисковым программам.
Поэтому Ваш комментарий вместе со сравнениями обычная бутафория.
Теперь более подробно:

- "...Отримала виплату 5 000 грн, а поліс взяла на 10 000 грн..."
На 10 000 грн Вы брали не один полис, а пакет программ куда входит нерентабельная накопительная программа и несколько рисковых.
Поэтому правильно сравнивать:
1. страховую премию по данной рисковой программе.
2. страховую сумму за данным риском.
3. размер страховой выплаты при наступлении страхового события за данным риском.
Возможно у Вас и правда один полис только по одной рисковой программе со страховой премией  10000 грн. в год, а выплата составляет всего лишь 5000грн.
Тогда здесь не видно никакой выгоды!

"...Вирішила взяти поліс собі, пізніше і мама взяла і брат з жінкою..."
Согласно Ваших слов возникает ощущение что Вы обычный учасник МЛМ-структуры? Потому что в основном это у них принято оформлять невыгодные накопительные программы на всю семью, чтобы двигаться выше по МЛМ.
Ютуб.комЮтуб.ком2020-10-25 21:59:05
Можете у меня посмотреть видео на счет накопительной программы с реальным расчетом на калькуляторе МетЛайф.

Или ознайомись с отзывом, более всего одного из ваших коллег по ссылке ( о млм-старлайф и СК МетЛайф):
https://minfin.com.ua/ua/insurance/company/metlife/review/129202/
Кто не желает читать всю информацию по ссылке просто процитирую пару строк:
"...Что касается СК Метлайф и их продукта — »Накопительного страхования жизни", то это далеко не лучший способ инвестиций. Как минимум, потому что все те же действия с деньгами вы можете сделать сами и с большим результатом. А как «рисковое страхование» (травмы, ожоги, переломы и т.д.), можно найти и лучше варианты, с бОльшими страховыми суммами, но без накопления..."
KwellentinaKwellentina2021-07-29 00:12:57
Хіба я питала Вашої НЕВИГІДНОЇ думки і тим більше поради?

Яка вам різниця, куди я несу СВОЇ гроші і що з ними роблю?

З такою жадібністю (не дай Бог дати комусь заробити) довго Ви не проживете. Записуючи відео на ютюбі Ви розраховуєте на те, щоб його дивилися. Більше переглядів — більше ютюб заплатить (чи яка там схема?). Мені не принципово, можу додати один перегляд.

Стосовно МЛМ системи — це така ж сфера діяльності, як будь-яка інша. Я не стараюся бути незвичайною і спроможна вирішити для себе, що для мене краще, а що ні, тому Ваші коментарі тут недоречні.
marymary2021-07-31 14:08:00
Вы пишите отзыв радостной МЛМщицы.
Вам его комментируют.
Потому что можно.
Вам не нравится — терпите)

Да, ваших денег не жалко.
Но надо других уберечь от такого глупого «вложения»)

А ваш муж тоже дал дуба от жадности?
И вы хотите всех уберечь от такой позорной кончины, спуская теперь деньги по сути в унитаз?)

Ох клятый «Ютуб», там за рекламу платят (правда копейки)!

Конечно, «МЛМ — бизнес XXI» века!!!11″
Не палитесь так)
Відгук успішно відредаговано