Відгуки про компанію — 168

Владимир2025-11-11 14:22:23
Спасибо, что добавили новые инструменты на платформу по моему запросу и помогли настроить платформу.
Я бы добавил на сайт поддержку в телеграме или какой-то чат, лично мне не всегда удобно писать письм на почту
Павел2025-11-07 16:49:32
Норм контора, слетел отложенный ордер, связался с поддержкой помогли разобраться. Дополнили на баланс
компенсационный бонус из за не удобств. Да движ на рынке был, все понимаю.
Ну помогли разобраться, пошли на встречу
уже хорошо
Banga2025-10-22 13:06:28
Благадарю сайт парад трейд за знания, полученные от моего трейдора
Таких хороших учителей как он, раз, два и обчелся.
Богдана2025-10-16 17:33:51
Працюю більше 15 років у страховій компанії, і ще кілька років тому навіть не могла уявити, що почну займатися трейдингом))) У моєму колі це вважалося «не жіночою справою», але я заламала цей стереотип.
Трейдинг для мене почався як цікаве хобі. Після напруженого робочого дня мені хотілося не просто відволіктися, а знайти щось, що поєднує емоції, аналітику і трошки азарту. Подруги ходять у спа, клуби, до психологів, а я відкриваю платформу — і це моя форма релаксу. У цей момент я занурююсь у графіки, аналізую валютні пари, акції, слідкую за новинами — і отримую від цього справжнє задоволення.
Зараз це для мене не просто спосіб емоційного розвантаження, а й можливість розвивати себе, мислити стратегічно та приймати рішення з холодною головою. Я щиро вдячна ParadTrade за те, що зробили цей світ доступним і для жінок, і для новачків. Щиро дякую :)
Vadim2025-10-16 12:27:06
Надёжная компания с отзывчивой поддержкой, которая всегда на связи и помогает во всем. Благодаря Parad Trade мой портфель стабильно растёт, и я полностью доволен их работой.
Mustangcc382025-10-14 13:54:25
Народ не видитесь на этот лохотрон, ничего вы там не заработаете, эта куча **** которые кидают людей на деньги, залезите в кредиты и ни копейки не вернёте, Кира Крамер, Дима Волков, Алексей Поляков, Виноградов, и вся **** их свора обещают только золотое горы, а патом сливают счёт и все деньги пропадают так же как и то что вы типо заработаете это ****, они много людей развели.
ParadTrade
16 октября 2025, 19:19
Уважаемый Леонид,

Вы открыли торговый счёт 12 марта 2025 года. Последние сделки были закрыты по stop out 5 июня 2025 года.
За почти три месяца сотрудничества, насколько нам известно, вы работали с одним трейдером и в целом оставались довольны его работой. На вашем счёте было закрыто значительное количество прибыльных сделок.

Причиной stop out стали убыточные позиции, большинство из которых были открыты в апреле и мае. Вы имели возможность самостоятельно закрыть эти сделки либо выбрать иную стратегию выхода из просадки.

При открытии счёта вы были ознакомлены с документом «Уведомление о рисках», где подробно указано, что торговля на финансовых рынках связана с риском потерь, а также настоятельно рекомендуется не использовать заёмные средства.

Нам искренне жаль, что результат торговли оказался для вас отрицательным. Мы предоставляем платформу и аналитические сервисы, которые, напротив, помогают клиентам достигать стабильных результатов. К сожалению, вам не удалось в полной мере ими воспользоваться.

Важно понимать, что управление торговым счётом находится полностью под ответственностью клиента. Компания не осуществляет доверительное управление и не гарантирует прибыль, поскольку сама природа трейдинга не предусматривает таких гарантий.

Мы желаем вам скорейшего восстановления после потерь.
Если мы можем чем-то помочь — пожалуйста, напишите нам на электронную почту.
Сергей2025-10-09 23:05:26
Работаю с ParadTrade уже около 4 месяцев. Начал с небольшого депозита. Из плюсов: есть обучающие вебинары, доступ к обучающим материалам, служба поддержки отвечает в течении часа, помогают пройти верификацию, удобная торговая платформа. Особенно радует, что нет скрытых комиссий за формат обучающих материалов — вебинары и аналитику дают в подарок. Поддержка довольно терпелива, объясняют даже мелочи, что для новичка очень важно. Из минусов — иногда задумчивость интерфейса при загрузке графиков, но не критично. Также хотелось бы больше инструментов тех анализа. В данный момент все хорошо, дальше смотрим, пробуем. Всем попутного тренда) Моему аналитику Юрию привет)
limansov19902025-10-05 11:01:27
Я поражён уровнем оптимизации в ParadTrade всё работает стабильно, плавно и без малейших задержек. Пользоваться платформой одно удовольствие!
Romeo9988002025-10-03 21:56:03
Ні в якому разі не вкладайте туда гроші!!!
Люди не ведіться на них!!! Я вклав 1000 доларів які не можу вивести вже тиждень. Вони скасовують транзакції. Кожний раз придумують нову причину чому скасували.

Почалося все з того що подзвонив до мене з парадакадемії Віктор Корнілов. Запропонував мені відкрити рахунок парадтрейд на 100 доларів. Я погодився закинув 100 $. Потом перекинув мене на Кіру Крамер тіпа мій менеджер. Вона направило мене до ментора Віктор Волков, який мав мене навчати трейдингу. Він в свою чергу сказав 100 $ мало треба закинути мінус 1000 $ щоб нормально заробляти, бо в нього там якийсь пул і він мене бере на зделки. Сказав що зробе мене багатим, я тебе не підведу, можеш мені довіряти. Я повівся і закинув ще 900 $. Він каже що то мало давай ще шукай, позичай, питай в знайомих тільки не кажи для чого ти позичаєш. Наукою там навіть не пахло.
Тоді я поняв що то щось не то. Почав водити кошти. Перепробував всі способи виводу вони не працюють. дзвонив писав їм в чому причина чому не можу зняти кошти вже тиждень часу використав вже всі методи перший метод був не пройшли верифікацію. Я пройшов верифікацію, далі знов відміна нам сказали як закинули кошти так і їх виводьте я так зробив знов відмова. Третя тепер причина цитирую документ подтверджающий фактический адрес проживання комунальні платежи электричество газ вода домашній телефон виписка із банка документ ім'я клієнта адрес клієнта дата випуска не должна быть старша трьох месяцев даі чек потверджающий оплату скриншот личного кабінета криптовалющика це навіть смішно кожного разу придумують нову історію логічно подумати для чого їм та інформація вони просто придумують кожного разу аби не давати мої кошти!!! МИНАЙТЕ ЇХ ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ!!!

КОМУ ПОТРІБНО БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ МАЮ СКРІНШОТИ ПЕРЕПИСОК, ЗАПИСИ РОЗМОВ З МЕНТЕРОМ. Я ТАК ЦЬОГО НЕ ЗАЛИШУ. БУДУ ЗВЕРТАТИСЯ ДО КОГО ТІЛЬКИ ЗМОЖУ. ТАКІ КОМПАНІЇ НЕ ПОВИННІ ІСНУВАТИ!!!
7 октября 2025, 10:30
Відгук не зарахований (на 07.10.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
ParadTrade
5 октября 2025, 10:52
Цей коментар містить недостовірну інформацію. Усі кошти на торговому рахунку доступні для виведення за умови дотримання правил та процедур компанії. Судячи з вашого повідомлення, саме вимоги верифікації могли бути порушені.

Дiйсно, б’єктивно оцінити роботу ParadTrade можна, дослідивши відкриті джерела: ознайомившись із інфраструктурою компанії, відгуками клієнтів та перевіривши наявність ліцензії на надання брокерських послуг.

Якщо ви є реальним клієнтом і зіткнулися з непорозумінням, радимо звернутися до вашого персонального менеджера. Ми завжди готові відповісти на всі запитання, допомогти з виведенням коштів чи закриттям рахунку.

Для підвищення фінансової грамотності рекомендуємо приєднатися до ParadAcademy, де ви знайдете корисні матеріали та практичні знання.
Перейти на сайт