Третя сторона, не маю відношення до кредиту
Хочу залишити цей відгук-вимогу до відома цієї фінустанови, яка користується незаконними діями по відношенню до кредиторів, втручається в приватне життя третіх сторін, які власне нічого не погоджували і не знають про це.
ПОПЕРЕДЖАЮ ще раз, але в даному випадку вже письмово, я відправлю скаргу на ваші незаконні дії до НБУ, якщо ви не припините дії проти мене.
Нагадуючи хто я, я дізналась про кредит мого ДОРОСЛОГО сина від вас, погодження на видачу НЕ НАДАВАЛА, поручителем не виступала. Ваші працівники (є ідентифіковані у вайбері наприклад «вибивали вбивці») телефонували мені багато разів, надсилали смс. На моє звернення надати документи про моє погодження і згоду, що я вам надала дозвіл з моїми персональним даними для телефонування з цього приводу, ВИ ВІДМОВИЛИСЬ НАДАТИ.
Наразі ви автоматично спамити мені мій телефон 250-більше смс в день з кодами верифікації на різних сайтах, в тому числі погоджуєте на мене кредити, спамите мені вайбер, телефонуєте — влаштували мені терор, хоча не я є кредитором.
В мене бездоганна Ділова репутація і НБУ це знає. Всі ці ВАШІ дії я зафіксувала, телефонні розмови є в моєму телефоні, зафіксоване звернення до служби безпеки мого телефонного оператора.
Це ЄДИНИЙ КРЕДИТ у мого сина і довести це просто через УБКІ! Згідно Закону про захист персональних даних, я буду звертатись на ваші НЕЗАКОННІ ДІЇ зі скаргою до НБУ (чат-бот/телефон 0 800 505 240), Омбудсмена та Кіберполіції, оскільки є погрози і шантаж.
Ви порушуєте ст. 182 – порушення недоторканності приватного життя — телефонні дзвінки, смс, спамінг повідомленнями, стаття 189 – вимагання, застосовуючи моральний тиск, ст. 190 — шахрайство (без мого відома, ви намагаєтесь схвалити і видати мені кредит, реєструючись на сайтах з видачі кредитів і в банках для оформлення спеціальних електронних платіжних засобів), ст. 355 – примушування до невиконання цивільно-правових зобов’язань, в мене перед вами немає жодних зобов'язань.
Я також при розмові з вами, нагадала, що мій син звертався до вас з метою перерахування нарахованих процентів, оскільки він військовий і ви зобов’язані це зробити і був готовий погасити кредит, але ви відмовили.
ОТЖЕ,
Звертаюсь до Вас на цьому офіційному сайті, а не на вашу електронну пошту, щоб зафіксувати факт моєї вимоги — ПРИПИНІТЬ НЕЗАКОННІ ДІЇ, якщо ви не припините дії проти мене — громадянина України, наступна скарга з підтверджуючою інформацією піде до перелічених у цьому листі офіційних установ і органів.
Сподіваюсь НБУ проведе перевірку вашої фінустанови, за результатами якої відкличе ліцензію на здійснення послуг на фінансовому ринку, ви не маєте права їх надавати в межах європейської інтеграції України.
ОТЖЕ,

14 июля 2026, 13:52
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація.
Для детальної перевірки викладених обставин просимо звернутися на офіційну електронну адресу info@selfiecredit.com.ua, вказавши ваші контактні дані та деталі звернення. Це дозволить нам провести внутрішню перевірку та надати офіційну відповідь.
Кожне звернення розглядається індивідуально відповідно до встановлених процедур.
Дякуємо за звернення.
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація.
Дякуємо за звернення.