SelfieCredit

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про SelfieCredit

Показати інші кредити

Третя сторона, не маю відношення до кредиту

Three2026-01-09 16:56:47
Хочу залишити цей відгук-вимогу до відома цієї фінустанови, яка користується незаконними діями по відношенню до кредиторів, втручається в приватне життя третіх сторін, які власне нічого не погоджували і не знають про це.
ПОПЕРЕДЖАЮ ще раз, але в даному випадку вже письмово, я відправлю скаргу на ваші незаконні дії до НБУ, якщо ви не припините дії проти мене.
Нагадуючи хто я, я дізналась про кредит мого ДОРОСЛОГО сина від вас, погодження на видачу НЕ НАДАВАЛА, поручителем не виступала. Ваші працівники (є ідентифіковані у вайбері наприклад «вибивали вбивці») телефонували мені багато разів, надсилали смс. На моє звернення надати документи про моє погодження і згоду, що я вам надала дозвіл з моїми персональним даними для телефонування з цього приводу, ВИ ВІДМОВИЛИСЬ НАДАТИ.
Наразі ви автоматично спамити мені мій телефон 250-більше смс в день з кодами верифікації на різних сайтах, в тому числі погоджуєте на мене кредити, спамите мені вайбер, телефонуєте — влаштували мені терор, хоча не я є кредитором.
В мене бездоганна Ділова репутація і НБУ це знає. Всі ці ВАШІ дії я зафіксувала, телефонні розмови є в моєму телефоні, зафіксоване звернення до служби безпеки мого телефонного оператора.
Це ЄДИНИЙ КРЕДИТ у мого сина і довести це просто через УБКІ! Згідно Закону про захист персональних даних, я буду звертатись на ваші НЕЗАКОННІ ДІЇ зі скаргою до НБУ (чат-бот/телефон 0 800 505 240), Омбудсмена та Кіберполіції, оскільки є погрози і шантаж.
Ви порушуєте ст. 182 – порушення недоторканності приватного життя — телефонні дзвінки, смс, спамінг повідомленнями, стаття 189 – вимагання, застосовуючи моральний тиск, ст. 190 — шахрайство (без мого відома, ви намагаєтесь схвалити і видати мені кредит, реєструючись на сайтах з видачі кредитів і в банках для оформлення спеціальних електронних платіжних засобів), ст. 355 – примушування до невиконання цивільно-правових зобов’язань, в мене перед вами немає жодних зобов'язань.
Я також при розмові з вами, нагадала, що мій син звертався до вас з метою перерахування нарахованих процентів, оскільки він військовий і ви зобов’язані це зробити і був готовий погасити кредит, але ви відмовили.
ОТЖЕ,
Звертаюсь до Вас на цьому офіційному сайті, а не на вашу електронну пошту, щоб зафіксувати факт моєї вимоги — ПРИПИНІТЬ НЕЗАКОННІ ДІЇ, якщо ви не припините дії проти мене — громадянина України, наступна скарга з підтверджуючою інформацією піде до перелічених у цьому листі офіційних установ і органів.
Сподіваюсь НБУ проведе перевірку вашої фінустанови, за результатами якої відкличе ліцензію на здійснення послуг на фінансовому ринку, ви не маєте права їх надавати в межах європейської інтеграції України.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано