Перед тим як брати позику в Селфі Кредит прочитайте мій відгук !!!!
Так склалась ситуація що в жовтні 2023 року я взяла позику і дотягнула її до лютого 2024 весь час сплачуючи відсотки сума була десь 22000, брала я 6000, коли змоги платити вже не стало я звернулась до юриста!!!
Ми надали всі документи дуже довго мене водили за ніс!!!
Та надали змогу сплатити одним платежем тіло кредиту, я сплатила 3500 і залишилось 1700!!!
Я написала що наступного дня внесу нащо мені відмовили!!!
І нарахували 11000 (це повністю тіло і відсотки за ввесь період користування )
Це дуже важко морально!!!
Я сама виховую дитину!
І дуже лояльно ставилась до них!!!
На сьогоднішній день вони ігнорують повністю та не йдуть на компроміс!
Ми будемо діяти згідно закону, звичайно що є всі оплати, та записи розмови! Все є!!!
Я хочу щоб кожен хто приймав рішення про те, щоб нарахувати мені знову відсотки відповіли за це!!!
Не звертайтесь до них ні в якому разі тому, що з ними на край не вийдеш!!!
Я хочу вірити що це одинокий випадок таких українців!!!
Але обмежуйте себе такими людьми!!!
Ми надали всі документи дуже довго мене водили за ніс!!!
Я написала що наступного дня внесу нащо мені відмовили!!!
І нарахували 11000 (це повністю тіло і відсотки за ввесь період користування )
Це дуже важко морально!!!
Я сама виховую дитину!
І дуже лояльно ставилась до них!!!
На сьогоднішній день вони ігнорують повністю та не йдуть на компроміс!
Не звертайтесь до них ні в якому разі тому, що з ними на край не вийдеш!!!
Я хочу вірити що це одинокий випадок таких українців!!!
Але обмежуйте себе такими людьми!!!
4 апреля 2024, 10:28
Доброго дня, Dobunda! Дякуємо за коментар. Для того, щоб відповісти на Ваше питання, необхідно знати умови договору. Будемо дуже вдячні, якщо Ви зв'яжитеся з нами по email: info@selfiecredit.com.ua та повідомите подробиці ситуації, що склалася, для того, щоб ми з'ясували всі деталі. З повагою, команда Selfie Credit.