SelfieCredit

Відгук про SelfieCredit

Показати інші кредити

НАЙГІРШИЙ ЗАЙМ

Miia772023-08-27 15:55:06
Взяла кредит по необхідності, платила справно, ні однієї просрочки, але я живу в зоні бойових дій і так сталося що прилетіло на мою роботу. Стали ходити через день, відповідно грошей стало в половину менше, заплатити кредит повністю не було можливості. Звернулася до їхніх юристів, мало того що вони не розмовляють по телефону, а пишуть на почту, так щей треба було взагалі написати лист від руки їм. Поки чекала відповіді прийшлось заплатити відсотки (КОСМІЧНІ!!!). І що я отримала у відповідь- НІЧОГО, передрукований мій договір із кучею пунктиків. Зараз йде ВІЙНА, а ця компанія нараховує просто СКАЖЕНІ відсотки і ні кроку не робить на зустріч клієнту. Прийшлось продати машину щоб заплатити цю «яму.»
Прошу вас не вздумайте брати тут займ. Якщо корче треба краще вже у манівео, там можно знайти промокод на 75-% і відсотків буде взагалі мало.
SelfieCredit
2 ноября 2023, 12:10
Доброго дня, Miia77! Дякуємо за коментар. Перш за все хочемо зазначити, що Selfie Credit завжди дотримується чинного законодавства України. Для того, щоб відповісти на Ваше питання, необхідно знати умови договору. Будемо дуже вдячні, якщо Ви зв'яжитеся з нами по email: info@selfiecredit.com.ua та повідомите подробиці ситуації, що склалася, для того, щоб ми з'ясували всі деталі. З повагою, команда Selfie Credit.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано