НаВсе

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про НаВсе

Показати інші кредити

телефонний терор. злив даних.

Avel2026-04-30 21:36:18
вже на 2й день протермінування ця шахрайська організація починає застосовувати свій маніпулятивний скрипт, який я вже знаю напам'ять: якби я був/була на вашому місці, я б звернув/ла/ся до найближчого оточення по допомогу… бла-бла-бла. прямі відповіді «ні, платежу сьогодні не буде» ігноруються в розмові, не фіксуються в подальшому навіть на 24 години — за 15/20 хвилин новий дзвінок з вимаганням сплатити сьогодні від 3-4 тисяч гривень (сума варіюється пропорційно кількості днів протермінування). на вимогу надати детальний розрахунок платежу письмово — ігнор і продовження вимагання в усній формі. спершу записував розмови декілька днів поспіль, потім стомився це робити.
ці шахраї, офіс яких зареєстровано за однією адресою з як мінімум 5ма іншими МФО (на жаль, я це виявив занадто пізно), працюють купою, аби протиснути людину психологічно, тим самим збільшивши розміри богів. після першої вдалої комунікації одразу телефонують інші мфо «партнери», щоб по гарячих слідах вже розхитану людину ще глибше загнати у стан стресу.
разом з тим, по завершенню, з дозволу сказати, комунікації з усією бандою, починають активно телефонувати інші компанії з пропозиціями оформити миттєві кредити — ставка на те, що людина «в серцях» візьме ще один, і ще, і ще… саме у них, а не звернеться до банку для рефінансування чи до поліції, аби цей чорний цирк закінчився.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано