Мінфін - Курси валют України

Встановити
Cashberry

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Cashberry

Показати інші кредити

Шахраї

1/5
Galina2020-06-14 17:18:45
Ніколи не беріть гроші в Кешбері. Мій син раніше був їх клієнтом. Тиждень тому вони без його відома оформили на невідому (скоріш всього, препeйд інтернет картку) гроші — 4000 грн і зараз вимагають повернення з відсотками.В електронному договорі значиться чужий номер телефону і невідома карта, на яку мій син ніколи не позичав гроші. Більш того я, як мати, навіть не маю можливості сплатити цей неіснуючий борг в обмін на документ про видалення його персональних даних. Компанія чекає доки борг збільшиться в декілька разів щоб почати шантаж тих, кого вони ошукали.

Коментарі до відгуку - 2

АлександрАлександр2020-09-07 14:59:06
Как это знакомо, такая же ситуация, и незнаю что делать! На меня оформили 5000 кому и куда они ушли мне не известно, говорю что я не брал и не оформлял этот кредит, они уперто просто добивают звонками, смсками и угрозами, компания не хочет разбираться куда и на кого отправили кредит, вывод один, они сами оформляют на нас кредиты а потом терроризируют звонками и угрожают в смс
68055311680553112021-02-09 14:35:58
Завів свої дані в даній конторі, але відмовився брати кредит бо не влаштувала сума, на наступний день взяли шахраї, поміняли номер телефону і картку в особистому кабінеті без мого відома, я тільки пізніше отримав на електронну пошту інформацію, що кредит оформлено. Оформлено без мого відома, паролів ніяких не називав. Висновок один, у даній конторі такі випадки часті, так як таких як Я — багато. Вони хоч і розуміють свою тупість, але кредит не анульовують, *** контора, щоб вона закрилась, ШАРАГА!!! Не звертайтеся до них, бо вони не гарантують безпеку Ваших даних і тоді будуть вимагати гроші з Вас.
Відгук успішно відредаговано
Показати інші кредити