Продовження моєї історії поро заблоковані кошти 8750гривень
Скористалась цим додатком коли не змогла вивести кошти на востока банк -спрацював ліміт, 20червня мені повідомили про закриття рахунку в односторонньому порядку, повідомив вст банк, на інжурі купила криптовалюту аж на 675 гривень (з цікавості), це мені повідомив востока банк, і пару раз виграла в казино, ну тис 30гривень, коли спрацював ліміт скористалась додатком власний рахунок!21 червня вони заблокували кошти, аргументи -це рішення востока банк! За весь час я скористалась цим додатком тіль 2 дні, по рахунку цього банку не більше 10000 гривень! Десять! І пообіцяли мені що 4.08-рахунок закриється а, 05.08 я в чаті скину їм інший рахунок і вони повернуть мої кошти, 05.08 -вони змінили своє рішення і вже розповіли що рахунок можуть закривати для 180 днів! Сюрприз! Я спробую додати скрін, Порада-бережіть свої кошти! Не співпрацюйте із цим банком! Із востока банк ліцензія в них одна… А ліміт… 10000 для цього банку це вже відмивання грошей, звісно ваш банк відмиває кошти за рахунок таких дуреп як я! Поточний рахунок в інжур 641, гривня 89 копійок (на три місяці)також депозит на три місяці в востока банк аж 700 гривень! Обережно шахрайство зі сторони банку! І дуже великий сумнів що банк власний рахунок поверне мені 8тисяч 750 гривень які вони заблокували