Мінфін - Курси валют України

Незручний застосунок, підтримка що працює лише в рамках шаблонів

Три літри 13 січня 2023, 15:20
Першая проблема це то що застосунок регулярно «вилітає» і просить знов ввести номер телефону і пройти аутентифікацію через код в СМС. Зазвичай стається це в самий незручний момент: коли стоїш на касі і хочеш відсканувати код. Якшо раптом ввести не той номер телефона, а я для банків використовую окремий номер, то застосунок переходить в режим з якого неможна ніяк вийти крім як видалити застосунок та встановити його знов.

Проблема номер два полягає в тому що служба підтримки працює виключно по шаблонах і не може відійти від них ні на шаг вліво чи вправо. Коли перший раз зіткнувся з проблемою № 1, то пройшлов по «маршруту» запропонованому службої підтримки. Коли це сталось в трете спробував настояти на тому що така поведінка застосунка це помилка і треба це виправляти — але це не вдалось, хоча звертався в різні дні і спілкувався з різними операторами.

До цього регулярно «вилітання» було хіба що в застосунку ПУМБ-у — після деяких оновлень доводилось проходити повторну аутентифікацію. Але БВР перевершив червоний банк.

Пропозиція до банку: поспілкуйтесь з колегами, знайдіть інших програмістів — зробіть так щоб застосунок не вимагав кожні два тижні, а то і тиждень вводити номере телефону та чекати на СМС, тим більш що на відміну від інших банків ваш застосунок треба використовувати частіще. Якщо це для вас дуже складна задача то зробіть хоча б таку дрібницю як додайте кнопку вихода на ось це екран https://0×0.st/o7xu.png

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / Банк Власний Рахунок 💰 / Відгуки про Банк Власний Рахунок 📝 / Незручний застосунок, підтримка що працює лише в рамках шаблонів