Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Київ, вул. Симиренка, 2/19

Адреса:
Київ, вул. Симиренка, 2/19
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
26 вересня 2023, 18:04
До повномаштабного вторгнення, відкрив кредитну картку від Укрсіббанк. З погашенням виникали труднощі, відсотки нахоховували. Зібрав всі зусилля, для закриття кридиту. І ось настав цей час. Всі кошти, були погашені 15 числа, поточного місяця. Звернувся в банк 21 числа, для закриття рахунку та обслуговування. На що отримав від фахівця банку відмову «Закрити зараз не можемо із технічних причин». Зверніться в інший день. По рахунку заборгованість немає. 26 числа надходить повідмленя, що з рахунку списано 934грн. В рахунок револьверної заборгованості. Перераховую кошти, в надії лише одне, закрити всі відносини з банком. Звертаюся знов в відділеня банка, про закриття рахунку. Звову відмова, із технічних причин, не можемо закрити рахунок. Зверніться в інший день. Даний банк рахую, як шахрайську організацію. Нароховують проценти не відомо на що, рахунок не закривають. При повному погащені кредиту, все одно лишився винним. Напасав скаргу в відділені. Бажання лише одне, закрити всі відносини з банком.
Написати коментар
1 не зарахована
22 січня 2020, 14:06
Шановні громадяни!!! БУДЬТЕ ДУЖЕ УВАЖНІ, коли берете кредит у цьому банку, вимагайте точного розрахунку сум при обчислені відсотків, на прикладах. У мене вийшло, що на борг в розмірі 360 грн нараховується відсотки 333 грн з розрахунку на загальну суму ВЖЕ ПОГАШЕНОГО боргу. Якби я не заплатила раніше, то РЕАЛЬНИЙ ВІДСОТОК був би 9,5% кожного місяця на загальну суму всього кредиту. З розрахунку 12 місяців це 114% переплати!!!
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Київ, вул. Симиренка, 2/19 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Київ, вул. Симиренка, 2/19 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.